Rock for People Boss ile röportaj: Linkin Park'tan daha iyi bir şey yok

IstAh

Member
Yıllardaki kalkışlarla ilgili sorunlar vardı, organizasyonlar yanları ve suları Arel'e engellemek zorunda kaldı. Kad'ın zararlıları Ronk'u cehenneme verdi. Yıllar kırmızı tavan olmasın, bir yıl içinde görüyorsunuz.

Park 360 Vak, önemli ikisinin tahliyesini verdi. 12 Temmuz'da 1 Ağustos Dronov Show olacak.

Festivalin 30. doğum günü hakkındaki duygularınız nasıl?
İnsanlar için Rock'ın doğum gününe nasıl görünmek istediğimi soramazsanız, bunun böyle olacağını cevaplardım. Çeliğin üretiminden gerçekten çok Nron'du, ama durdurmak istemiyorum. Kesinlikle boşta ve sıcak sıcaklıktı ve son gün doluydu.

Fiziksel ve ruhun maksimum ve kenarlarında olan her şeye boğazım. Biz başka bir alan ile fiili yeni anel vardı ve sadece bu açıdan değil, çok düşünmüyorum.

Peki ya Tek ve Thodin Set Guns n 'Roset Guns n' Roses?
Strun Eeno, hoş oldu. Ben onların büyük hayranı değilim, MM, geçmişte hayranları umursamayan Axl'e karşı eleştirel bir tutum bile değilim. TM benim pze'ye çıkmadı, ama NS'de dürüst Thodinov'u koklamadılar. Bunun için AB yıldız PNOV, her şeyi iyi koydular ve harikaydılar. Axl PRBHU'da bile gelişmeye gitmeli ve mm eoje oekvnm ile karşılaştırıldığında sürpriz yapmak çok güzeldim.

Birçok hayran fiziksel durumlarını şaşırttı …
Evet, görünüşe göre gerçek bir peuj (SMK). Ve şüphesiz öyle, çünkü fiziksel frekans demek için bir Thodinov konseri aldı.

Ve en güçlü müzikte?
Bu kolay. 30 yıl boyunca Linkin Park'a daha iyi bir şey olmadığını söyleyebilirim.

Bana cevap ver, bir topluluk borulu grubunun hayranları hangisiydi?
Kolejimden özür dilemeliydim, çünkü muhtemelen hazırlandığı NEVC Tom ve çamurdum, kendiliğinden olduğunu bilmek istemedim. Ama sonra PTRAC etkinliğine başladık, çocuğu buraya ittik ve gerçekten hazırlıklı olmadığından emin olduk. Buydu.

PTM Ronka 2026 hakkında CT ne olabilir?
Hiç gidiyor. Biz çalışıyoruz, belki de onu MT olan tek bilgidir. Örneğin, şu anda davet edebileceğimiz bir ismimiz yok. TK veri nedir, iki veya bu varyant var. Bakalım Nasties, ama RDI Haziran ayında kalacağız. Pesun of Emerge NM, rezervasyon bantlarının monostlarında çok fazla artı. Bizim gibi benzer bir müzikal ZBR olan daha fazla festival var ve Haziran ayında VB'de VT Ance'de açıldılar.

Bu arada, VM Drive belki de risk yoktur?
Açıkçası, DLME dron şovunda, sonra Bryan Adams ve Kphr ve Rohlku'daki Kaprka konserleri. Karanlığın hiçbiri de tatile çıkmıyor.