Öğrenci, Nové Město Nad Metují'deki okulu tehdit etti, iddia ediliyor

IstAh

Member
Polis, tutuklamanın önünde bisiklet aramayı başardı ve önde gelen tekerleklerle işbirliği yaptılar. Vuka'yı hayal kırıklığına uğratmadılar. Turun etrafında bir polis memuru vardı.

Hiçbir şey faredeki ML'nin gerçeğin turunda akmasını sağlamaz. Náchovsk polisi Karolna Machkov, iki yaşındaki iki kişiden bilgi vermeyeceğiz.

Polis, davayı tehdit edici tehdit ve ilk başta büyüyden suçlu olarak kabul etmiyor.

Konuşma, hesaplamanın ne hakkında olduğunu düşünmekti. Information Server Idnes.cz'ye göre Stel'in tehdidi üzerine iki kaynaktan.

Kamard bana çamur, e piel e-posta, e ns nkdo biraz almak istiyor. TDN'lerini eğittiler, isimsiz öğrencinin editörü NIMI ile konuşmadı. Tekerleklerde bir RNO var ve saat sekizde ve binadan önce sadece bir polis arabasını biliyordum, aksi takdirde hiçbir şeyim yoktu. Öğrendim ve öğleden sonra tekerleklerden olsaydık.

NJ'ye göre Zsah, Koln Caddesi'ndeki bir binayı Malec'e örüyordu ve burada Kuchai, NCI'da bulundu, arabaları, satışları ve firmaları tamir etti.

KLRA Bareov Polisi Edel Bareov Zsah BL'yi yorumlamaya itti: Hiçbir şeyi onaylamayacağım, ejderha önce bir raf yayınladı. Diğer tekerlekler kadar anlaşılabilir ve aynı zamanda hesaplanmamalıyız. Raf ile işbirliği yapıyoruz.

Bisiklet yaklaşık 500 hp ziyaret ediyor. Bahar tekerlekleri, profesyonel bisikletler ve taban tekerlekleri Metuj'ın üstünde yeni şehir, dokuz çalışmanın başlangıcında son Vron'dan sonra.

Polis tuzağı cesaretlendiriyor ve Zsahu'da NMI ile alıyor. Polis, durumu hafife almadığımızı ve onları maksimum aldığımızı gösteriyoruz, polis konuştu.

Polis, yılın başında Kolch'taki Monm silahıyla ilgili birkaç kişiye müdahale etti. Örneğin, Ernoic'teki bisiklette, silah silahı kullanırdı. Uygulandığı gibi, oyun hakkında. Uitel'deki Çek Budjovice millerinde bisikletin arkasında yedi. Parçacılardan birinde, e-posta gönderdikten sonra silahlı öğrencinin tekerleklere içtiğini ve kullandığını yeniden gönderiyorlar. Burrow'da bir gün olmadan bisikletin arkasında bir çocuk kazandı, Dajn bir Stelba hakkında bir JT'ye sahipti, şüpheli bir polisin dakikalar vermişti.

ST