Mick van Buren, futbolcuları güçlendirdi Hradec Králové

IstAh

Member
Hradec Krlov Van Burena'dan vaat ediyor, Tonka'nın Pozisyonu ile bir araya geldi.

Uzun zamandır kalite ve karaktere ihtiyaç duyan deneyimli bir ton arıyorduk. Yapılan bir oyun arıyorduk, Zn c. Girişin spor editörü, Mick van Buren bunu tamamen yerine getiriyor.

Van Buren Pseil 2016 ve 2024'te Tyi Ligi unvanlarının SN Zskal Devt Trophy'de. Eden'de Angam iken Lahey, Liberec ve Çek Budjovicch, burada ve şimdi Nynjm Trenre David Horej ile ev sahipliği yaptı. ESK League M'de Contin 160 başlangıç ve 34 gol. Geçen yıl LT'de Hradec'e hiçbir şey sözleşmesinin yarısından sonra iki yıl imzaladığı Cracovia'ya koptu.

Yakında Hradec'in ilgisini çekebileceğim, sonra bu Pestupov penceresinin çamın neler yapabileceğini düşünmek için gülümsedim. Polonya'daki durumu akarken, değişimi düşünmek zorunda kaldım. NVRE'nin varyantına release tarafından ulaşıldığında, bu yüzden bilgi buldum, van Buren.

Salist Tonk Mick Van Buren, Chris Bediu'yu Servkette Eneva'dan durdurmaya çalışıyor.

Hradec'i tanıdım, kulüpteki insanlarla bahsettiğim projeyi fark ediyorsunuz. Özellikle Trenre Horaj ile çok tartıştım. Çok uyandı, ben de gerçekten astn, buradayım, ekledi.