Kızın yeniden boyanmış göğüsleri Hradec'i uyandırdı. Sokak sanatı festivali doğuyor

IstAh

Member
İlhamını ünlü Olomouc Sokak Sanatı Festivali'nden alan sokak sanatı sergisi 9'dan 15'ine kadar burada gerçekleşecek. Hatta Hradec şehri bu topluluğa sunacak alanları da seçti.


Sunulan sanatsal teklifler arasından seçim yapacak uzman bir komite oluşturacağız. Daha sonra bölge seçilecek ve Hradec Králové topluluğu için ayrılacak. Kültür ve turizm alanından sorumlu başbakan yardımcısı Ilona Dvokov (PP'siz) bize teklifinin alanını bu şekilde vaat ettiğini söyledi.


Poulin belediyesine göre inşaat, nakliye şirketine ait büyük bir binayı ve Moravské Pedmst'teki isabetin yakınında bir beton duvarı rezerve edecek.


Sokak sanatı festivali konseptini uzun zamandır düşünüyorduk ama köprüdeki topun ilk başta ilgimizi çektiği doğrudur. Dvokov, bu toplulukla iletişim kurmaya ve onların tamamen yasal ve özgür bir şekilde geçinmelerine izin vermeye başladığımızı belirtti.


Hradec'teki uyku alanı eksikti



Hradec'in yerlisi olan ve şu anda Prag'da bulunan Vtvarnk JW Mind Strike yalnızca böyle bir çabayı destekliyor.


Toplumun sanata çok yatkın olduğunu düşünüyorum ve Hradec'te uyku alanının olmaması çok yazık. Dünyadaki sanat akımı açıkça galerilerden uzaklaşıp insana doğru ilerliyor. Ayrıca tartışmalı Yüzme tablosunun yazarı, Çek sokak sanatı sahnesinin zengin olduğunu, ilk bakışta görünmediğini söyledi.


Hradeany köprüsünün iskelesindeki çıplak kadın tablosu yalnızca iki hafta boyunca eğlendirdi ve eğlendirdi; aktivistler tarafından tahrip edilmedi. Yazarın görsel zevk kategorisinden bir motifi halka açık bir yere yerleştirmesi onları rahatsız etti. Suda yüzen sadece kafa kaldı. İlk başta birisi göğüs uçlarını kınayıcı siyah boyayla sprey boyayla boyadı ve Nisan ayında Kozisvt grubundan iki aktivist göğüs uçlarını kesin olarak mavi boyayla ve “mutluluk” kelimesiyle kapladı.


Yazarlar için güzellik kriteri implantlı göğüslere sahip kadınlarsa ve özellikle onların boyutları değerlendiriliyorsa ve bizi de tabi tuttukları bu şekilde değerlendiriliyorsa, annelerinize, kız kardeşlerinize, metreslerinize, sevgililerinize bakın. , kız arkadaşlar, kızlar vb. kuruyan eleştirilerden biri.



Hradec Krlov'daki Ponien grafiti



Başından beri seyircinin açıkça manipüle edildiği ve dolayısıyla İngiliz bedenine yönelik muamelenin de normal olduğu ortadaydı. Sana saygı duyuyorum, mesele bu. Yazar genellikle porno aktrislerin fotoğraflarını konu olarak kullandı. Ve vücutlarınız uyacak şekilde şekillendirildi. O köprü oh üzerinde. Ve görsel zevk kategorisinden sergilenenler mahremiyete girmektedir. Ya da güzel manzaralı bir yer. Gün ışığının olmadığı yerlerde görüleceğinden değil. Burası çizginin aşıldığı yer, diye ekledi.


Bu bir tür şiirdi ve sokak sanatı standartlarına göre aynı yazarın Hradec Krlov'daki değerli bir eseriydi. JW Mind Strike, geçen sonbaharda Kukleny'de bir yerlerdeki fabrika binasının tuğlasına başka bir kadını açık çiziklerle boyadı. O zamanlar sanayi devriminin kalıntısının yerle bir olacağı belliydi, dolayısıyla madenden geriye sadece fotoğraflar kalmıştı.



Sout'u al