Bu kez Tom Petka'nın sonucunda muhtemelen biraz farklıydı. Stoper'ın deneyimi, Hradec'in çok kaliteli rakip Pehral ve Ivil'in, ilgisiz bir 1: 1 duraktan sonra bunalmış olduğu bir zamanda 15 dakika boyunca hariç tutuldu.
Bir süre Petrkov'a gelmedi. Peruen'de Jablonec Beran'ı vurdu ve videonun videosundan sonra Hradec Stoper kabinlere gitmek zorunda kaldı.
Kırmızı kart % 100 kalıntı, saçmalık içermiyordu. Trenr Hradec, David Horej, bunun hakkında konuşmanın bir anlamı yok, daha hızlı gittik, Jablonec'in yırtıldığı ve oyunun daha fazlasını aldığımız görülüyordu.
Hradec, bu sezon kırmızı kartların terinde. Buna ek olarak, Petrek bu sezon özel bir şekilde hariç tutuldu, ilk kez Pardricutice'deki Derby'de sonbaharda oldu.
Hradec Kvli'nin yaşamı, bu sezon onda Jablonec ile bir tür ses çıkardı, sonbaharda VCLav Pila'yı zayıflattık. Ancak Trenr Horej, çocukların geri kalanını övmek zorunda olduğunu belirtti.
Çok iyi, konuk liderlik edildi ve yalın, Hradec eşitlendi ve Pestvka'dan sonra ve esas olarak standart durumlar daha sonra sapkın Npor'a girdi.
Jablonec'den Alexis Alague tarafından oynanan Krlovídeck Karel Spil.
Onda fırın sadece ağladı. Futbol duygu ve bu durumlar ile ilgilidir. İK onu uzak tutmalı, ama en iyisi. Donduruyor, bilerek ve karanlık İK, dağın dedi ve Jablonec ile Çıkarmanın yanında MT Petrkv'nin bir olay olacağını, Klov oyunu hakkında içeceğimizi de ekledi.
OB Mustva Bu sezon PT Centrum Run'da, Hardfin Mol Cup'a ilerleyecek. Jablonec, kalitesini tüm sezon gösteriyor. Güçlü, ama hepsi DVM esas olarak ns, no. Birim kalitesi m, ama şimdi esas olarak NS ile ilgiliydi, Trenr.
Bir süre Petrkov'a gelmedi. Peruen'de Jablonec Beran'ı vurdu ve videonun videosundan sonra Hradec Stoper kabinlere gitmek zorunda kaldı.
Kırmızı kart % 100 kalıntı, saçmalık içermiyordu. Trenr Hradec, David Horej, bunun hakkında konuşmanın bir anlamı yok, daha hızlı gittik, Jablonec'in yırtıldığı ve oyunun daha fazlasını aldığımız görülüyordu.
Hradec, bu sezon kırmızı kartların terinde. Buna ek olarak, Petrek bu sezon özel bir şekilde hariç tutuldu, ilk kez Pardricutice'deki Derby'de sonbaharda oldu.
Hradec Kvli'nin yaşamı, bu sezon onda Jablonec ile bir tür ses çıkardı, sonbaharda VCLav Pila'yı zayıflattık. Ancak Trenr Horej, çocukların geri kalanını övmek zorunda olduğunu belirtti.
Çok iyi, konuk liderlik edildi ve yalın, Hradec eşitlendi ve Pestvka'dan sonra ve esas olarak standart durumlar daha sonra sapkın Npor'a girdi.
Jablonec'den Alexis Alague tarafından oynanan Krlovídeck Karel Spil.
Onda fırın sadece ağladı. Futbol duygu ve bu durumlar ile ilgilidir. İK onu uzak tutmalı, ama en iyisi. Donduruyor, bilerek ve karanlık İK, dağın dedi ve Jablonec ile Çıkarmanın yanında MT Petrkv'nin bir olay olacağını, Klov oyunu hakkında içeceğimizi de ekledi.
OB Mustva Bu sezon PT Centrum Run'da, Hardfin Mol Cup'a ilerleyecek. Jablonec, kalitesini tüm sezon gösteriyor. Güçlü, ama hepsi DVM esas olarak ns, no. Birim kalitesi m, ama şimdi esas olarak NS ile ilgiliydi, Trenr.
Kuera: hata ama kim hiçbir şeysiz, hiçbir şey söylemez Jablonec ile Zome'da SVM Glem Jakub Kuera SVJ'yi nokta kazancına taşıdı. Ama sonra, UV'nin tadını çıkaracağım, Hradec'in sahip olabileceği bir hata yapacağım. Ancak Natst, Kuerovo elması inkar etmedi ve Zlonk Hradec, bir kaldırma 1: 1'de bir noktaya koşan bir İK olarak yazılacak. Ben alanı kontrol ettim. Jablonet beni giydirdi, Stela Natst bir sonraki sona erdi, dedi Kuera, sadece yarı sınıf bir pestvce'den sonra döküldü, ama hiçbir şey denemeyen, hiçbir şey yapmadığı, tekrar alacağım ve biz. ![]() Hradec Krlov'dan Jakub Kurera GL'yi kutluyor. Ama muhtemelen elde ettiğiniz GL'yi hatırlayacaksınız. Ben esas olarak NJ Rd. Bir tür ple'ye girdim, yaptığımı geri dönmek istedim. Belki de böyle bir pibvat anı olacak. VA'dan sonra, büyük bir sorun olan Tom Petka için acil kart? Bu bir kod, ama görmedim, ne olduğunu bilmiyorum. İşte böyle çıktı, ama karanlıkız, olur ve TM gibi alıyoruz. Bakalım kendimizi diğerinde nasıl sunacağımız. Jablonec'in rakibi nasıldı? İlk yarı -Semi'de hacklediği şeyin kalitesi. Bir nokta, çok veya masada mı yazdınız? BRT, her ter yapmalıyız. Bu noktalar için almamız gereken geçişler içiyorlar. Jablonec M Hradec uzun vadeli geri denge ile VS'ye göre mi? İyi Otzka, bu yüzden ona verdik. Bilmiyorum, kabinlerde tartışmalıyız, hadi videoda oynayalım. Onu değiştirmek ve Jablonec'i yenmek isteyeceğiz. |