HR. Králové – Slavia 1:2, konuk takım ilk yarının sonunda karar verdi. İndirim geç geldi

IstAh

Member
Spilo'nun ev sahibi takımının dahili şutu bile oyunu kurtaramadı, yalnızca belirlenen süre sonunda sallanan vole.


Üst yapı gruplarında şampiyonluk mücadelesinde başlangıçta atak sayısı o kadar az ki, takımın sonunda sevinebilmesi için Sparta'dan 5 puan alması gerekiyor. Tabloda eşitlik olması durumunda öncelik sırası belirleyici olacaktır. Beşinci haftada Slavia, evinde Liberec ile 2-2 berabere kalan dördüncü sıradaki Bank of Ostrava'ya karşı oynayacak.


Ayrıca Kou Jindich Trpiovsk, 192 galibiyetle bireysel tarihte antrenörler tablosunun lideri oldu. Bu hoşuma gitti ve hiç de hoş değil, asıl hayalim en az bir lig şampiyonluğu kazanmaktı ve ne olursa olsun bu gerçekleşecek. O zamanlar kaç ismin içine gireceğimi bile düşünmezdim, diye anlattı.


Olomouc ile kendi evinde oynadığı maça kıyasla (2:2) kadroyu altı değişiklikle maçlara gönderdi. Doğrudan üç stoperin sırasına doğru döndü, örneğin Zima yedek oyuncu sırasına oturdu, ancak son turda değişiklik yaparken bir hata yaptı.



ÇEVRİMİÇİ


maçı dakika dakika izledik


Pole, Vlek, Schranz, evk, Zmrzl ve Provod temel onbirde yer aldı.


Ve ilk adı geçen kişi törenden beş dakika önce ilk kez mutluydu.


Tüm etkinlik öncesinde vuruşun sağ tarafında bir düello gerçekleşti ve ardından Melk'in evi yeşil alanda kaldı. Misafir durumu anladı. Ve bunu bir süreliğine yaptılar. Tel vpn'nin arkasından uzanıp size çarptı. Video kararında önceki kavgada çok fazla kural ihlali yoktu.


Misafirleri harekete geçiren şey, o anda sanki kendilerine enerji dolu bir enjeksiyon yapılmış gibi oldu. Zhy, stoper Holee'nin sağ kanattan bir ortasını gördü, çizginin gerisinde Harazim hücuma geçen Zmrzlho'ya bakmadı, sadece oyunun sonunu geçip tam skorla bitirdi.


50 yaşındaki bek, Slavia'ya ancak kışın Olomouc Sigma'dan transfer oldu, ligdeki ilk golünü yarı finalde attı ve sezonda dört gol attı.


Ne yazık ki, on dakikalık ilk yarı daha iyi bir sonuçtu. Orada kompaktlığa ulaşamadık ve Slavia o kadar kaliteli bir takım ki bizi kolay gollerle cezalandırdılar. Evden David Horej, benim farkımla kulübelere gittiğimiz için üzgünüz, arkadaşlarımız vardı, dedi.


İkinci yarının başında uzun süre pek bir şey olmadı, Provod yarı yüksek bir pivotla ilk tehdidini yarattı, ancak hücuma geçen Zmrzlho tarafından uyarıldı ancak topu kaleye ulaşamadı. bana vurdun.



Krlovhradeck kalecisi Adam Zadrail, Slavia'dan Ondej Zmrzlho'nun kafa vuruşuyla golü alıyor.



Hradec, karşıt akımlara alan yaratmak için tüm maç boyunca daha iyisini yapabilirdi ve yapmalıydı. Haise ve Melka'nın Koubek'le birlikte Juli içtiği zeytin torbası bile işe yaramadı. Slvist stoperlerle uzun süre anlaşamadılar.


Ve örneğin bitişe çeyrek saat kala yetişemedikleri zaman, kaçan Kueru'yu hızlı bir kayma ile durdurdu. Jene Krlovhradet yavaş yavaş baskı yapmaya başladı.


İlk müdahaleyi Stank yaptı ve 82. dakikada zayıf Koubek çizgide onun önüne koşarken, slvist kaleci aciliyet işaretleri göstererek refleks bir kurtarış yaptı.


Yine terler aktı, Harazim'in stelini Pilao'ya doğru yere oydu ama boş bariyerin önünde tamamen başarısız oldu.


Canavarın sayesinde sevinip içti ama ona vakit kalmamıştı. Rüyanın iki gün sürmesi gerekiyordu ama geç kaldık. Horej, neler olduğunu Slavia'nın hak ettiği şekilde kazandığını belirtti.


İkinci yarı o kadar da tehlikeli değildik. Hayvan tatsızdı. Trpiovsk, “İyice inceledik ve vahşi doğada biraz nefes aldık” diye ekledi. Üye Luk Provod, sonuna kadar dışarı çıkmayın, dövüşleri kazanamadık ve onlardan biraz korktuk, dedi.


Ev sahibi takım, kötü kartlar nedeniyle forvet Vaulna'nın yokluğu nedeniyle sıkıntı yaşadı. Ligde 5 gol attı ve oyunu sayesinde standart maçlarda daha değerli oluyor.




Slvist tonk Mojmr, Hradec Krlov'dan Petr Kode ile yaptığı düelloda kazanma hayalini yakaladı.



Ekvneye göre, ilk kurtarılacak kişi olarak konuğu tehdit etmişler. Gelen Kode'la başa çıkmayı başardı, arkasını döndü ve kendini Zadrail'in tam önünde buldu ama iyi bir hamleyle hesabı yakmayı başardı.


Bundan sonra Hole bile başaramadı, uzak mesafeden yaptığı şut sadece etrafa yayılan büyük taraftar taraftarları tarafından yakalandı.


Uzun bir süre kendi sahalarında eşit oldukları ve fiziksel kavgalarda daha iyi dayanabilecekleri görülüyordu. Adım adım atılsalar da bir an konsantrasyonlarını kaybettiler. Bir keresinde araba sürerken uyuyakaldılar. Bu da sonuçta onlara daha iyi bir sonuca mal oldu.




FORTUNA:LİG 2023/2024

28/04/2024 15:00

Nhradnich:
S. Tecl, A. Mandous, M. van Buren, V. Jureka, D. Zima, M. Tijani, M. Tomi, M. Jursek, L. Masopust, C. Zafeiris, C. Wallem


Karar: D. ern – J. Patk, L. Macha

Vahşi şair: 9.300

Çevrimiçi rapora tıklayın