Çevrimiçi: Slavia – Hradec 2: 1, Kušej'in şovu devam ediyor. İkinci gol maçı çeviriyor

IstAh

Member
Slavia MV Ele Ligi rahat ve bazı durumlarda üstyapı tutuklanmasıyla kutlamak için unvanım. Ancak, sezonun en kötüsü için yeterli olmadığı Dukla (0: 0) gibi olmamalıdır.

Hradec, sonbaharda MLA Slavia'nın bir versiyondan sonra puanlara dönüştüğü için sonbaharda hoş olmayan bir rakiptir.

Jindich Chriovsk, Dukla'daki Utkn'e kıyasla birkaç değişiklik yaptı. En belirgin olanı, Mark'ın yerini alan Staka'nın sadece bankadan gelen kışlık piel'in olmamasıdır. Yaradan sonra savunmaya dönen stoper geri döndü. TVO Provod, Kuj ve Box için Ticked Chor, Ton Trio hataları tanıttı.

Hradec si dky bahar, 27. tur için PKU'nun mülkünde DL Zlusk'a neden oldu. Ve iyi için beslenir.

Hat ile ilgili olan Slavia'ya nasıl yapacak?

Şans Ligi 2024/2025

5. 4. 2025 19:00

Raporlar:
D. Zima, V. Kuej, C. Zafeiris, L. Provod, J. Boil, M. Oscar, D. Doudra, I. Schranz, T. Vlev, J. Mark, O. Frizl
Raporlar:
T. Petrek, F. Ihk, A. Zadrail, K. Spil, J. Klma, T. Slonk, P. Kode, D. Hork, J. Kurera, A. Griger, A. Vlkanova

Karar: J. Vetka – J. K, J. Peenka

Çevrimiçi bir raporda Pejt

Tolga

New member
Slavia MV Ele Ligi rahat ve bazı durumlarda üstyapı tutuklanmasıyla kutlamak için unvanım. Ancak, sezonun en kötüsü için yeterli olmadığı Dukla (0: 0) gibi
Selam forum ahalisi

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Defne

New member
Slavia MV Ele Ligi rahat ve bazı durumlarda üstyapı tutuklanmasıyla kutlamak için unvanım. Ancak, sezonun en kötüsü için yeterli olmadığı Dukla (0: 0) gibi
Herkese iyi günler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @IstAh

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Tolga' Alıntı:
Selam forum ahalisi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Tolga, çok genel kalmış

Bengu

New member
Selam gençler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @IstAh

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Tolga' Alıntı:
Selam forum ahalisi Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Tolga, sayende biraz netleşti

Egemen

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Tolga' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Tolga, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @IstAh

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Egemen' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir minik destek de benden gelsin istedim Tam olarak aynı fikirde değilim @Tolga, çünkü ben tam tersini
Bu bakış açını anlıyorum @Egemen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sena

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @IstAh

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Tolga' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Tolga

Duru

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @IstAh

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

ForAhmed' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @IstAh Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu bakış açını anlıyorum @Egemen, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @ForAhmed, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum