Büyük Final belgeseli Polis Senfoni Orkestrası'nın perde arkasına bir bakış atıyor

IstAh

Member
Polis Senfoni Orkestrası (PSO) ile birlikte seyirciler, genç müzisyenlerin bir hayalinin gerçeğe dönüştüğü, biletleri tükenen Lucerne'de 10'uncu yaş gününü kutlayacak. Yani büyük bir sessizliğin hüküm sürdüğü pandemiye ve tabii ki Fransız yıldız Zaz na Smetanov Litomyli'nin asla unutamayacakları konserine de.


Her iki resim de hariçtir. Kişisel ve iş hayatı, gençlik ve yetişkinlik arasında denge kurmanın bir yolunu bulmak mümkün mü? Filmdeki genç müzisyenlere sorun.


Büyük Final, PSO'nun iyiliğine ve çöküşüne rağmen müzik tutkunu ve hayallerini gerçekleştirmeye kararlı sıradan gençlerin hayatlarını anlatan bir hikaye. Bu yılı bir dönüm noktası olarak düşünün.



Polis Senfoni Orkestrası


PSO t 150 genç müzisyen için zpvk gönüllüler ve kalpler, ancak Tom Klus, Barbora Polkov, Jan Cina, Vendula Phodov veya Jan Sklen onlarla düzenli olarak performans sergiliyor.


2018 yılında vizyona girecek film, galasının ardından Brno ve Litomyl'de konserlerle birlikte gösterimlerimiz olacak. PSO'nun kurucusu kemancı Petra, Nisan ayında, üye olmayanların muhtemelen orkestranın dolu olmasını beklemeyeceği Rock for People'da çalacağımızı ve yıl sonunu Rudolfinum'da bir konserle kutlayacağımızı açıkladı. Soukupov.


O ve erkek kardeşi bir vücut kurmaya başladıklarında zaten 15 yaşındaydı. PSO'nun 170'in üzerinde konseri ve çeşitli organize etkinlikleri vardır ve bu etkinliklerde hayır amaçlı olarak 3,2 milyon kron toplanmıştır.


İnsanlar için Rock, UFFO ve Karln



Nisan ayının sonunda PSO, biletleri tükenen Trutnov UFFU'da iki konser verecek. Üstelik Rock for People müzik festivalinin açılış günü düzenlendi, ardından bir film turu düzenlendi: Polis nad Metuj'un evinde tatilin tutuklanmasını konu alan belgeselin ön gösterimi ve Prag'daki Foru Karln'da resmi galası. Müzisyenlere göre 29 Ağustos.


Kamera arkasını görmek için belgeleyin. Orkestranın bir gününün bireysel üyelerin kişisel yaşamını nasıl etkilediğini yakalıyor ve orkestranın özünün ne olduğunun altını çizmeye çalışıyor. Film yönetmeni Dominik Kalivoda'ya göre, kamerayla ne kadar yakın olabildiğimiz ve o yıllarda toplumda yaşananlar sayesinde, günümüz genç neslinin geniş kapsamlı ilişkisini ve dünyaya bakış açısını yakalamak mümkün oldu.


Filmin tanıtımı ve konserle birlikte PSO, Nisan ayının ikinci yarısında Hithita'da bir kamp başlatacak. Clem emekli maaşı alıyor, böylece sahneye sinema salonu inşa edebiliriz. Toplulukta Mma'yı oynayan Petra, Çek Cumhuriyeti'ndeki en büyük sinemanın bile tüm müzikallerimizi projeksiyon ekranı önünde barındıramayacağını açıklıyor.


Belirttiğim gibi, filmi olabildiğince iyi hale getirmek için yüksek kaliteli bir plaka, projektör ve ses ekipmanı sağlamak amacıyla 400 baskı seçeceklerdi. PSO yılı, Rudolfinum'da hokey salonlarından ve festival alanından yankılanan bir patlamayla sona erdi.


Police nad Metuj ile Rudolfinum arası 172 kilometredir ve bu yolculuk 14 yılımızı aldı. Oyun becerilerinde profesyonel olarak öne çıkmayabiliriz ama oyun oynamaktan keyif alacak enerjiye ve arzuya sahibiz. Geleneksel senfoni orkestrası konseptinin sınırlarını zorlamak istiyoruz. Böyle sembolik bir şehirde yoğun bir müzik deneyimi yaratmanın profesyonel sanatçıların işi olmadığını, cesaret ve özgürlüğün burada yeri olduğunu göstermek istiyoruz. Bunun, Prago Union rap grubundan Çek rapçi Kato'dan orkestranın dramaturgu David Ostrur'a kadar özel bir konuk tarafından vurgulanacağını biliyoruz.


Bu yıl bir grup Polonyalı kadın müzisyen, Jana Horejov'un etik ve ekolojik markası On the Boat ile işbirliği yapmaya karar verdi. Sadece sahnede nasıl göründüğünüzle ilgilenen değil, aynı zamanda müzik parçalarının nedenini de bilmek isteyen ilk Çek orkestrası olduklarını iddia ediyorlar. Hayranlar orkestrayı sıra dışı Siyah Kravat takım elbiseleriyle görecek. 100 kişilik sallar geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılacak.


PSO'nun çeşitli müzik festivalleri ve film festivallerinden Rudolfinum'a uzanan yolculuğunu online olarak sosyal medyadan takip edebilirsiniz.