Bir şarkıcı ile yazdığına inanıyordu. Binlerce dolandırıcıya gönderilen VIP girişleri için

IstAh

Member
Geçtiğimiz günlerde ENA, Copidln'deki bölge bölümlerinden polis memurlarını vurdu. Onlara birkaç tane olduğu hileli, fan kartı, fan kartı ödemek için bir sahtekarlığı olduğunu ve hiç almamış olan yuvaları verdiğini söyledi.

Ena, kocası/manaer ile iletişim kurduğunu düşündü. Dajn Manaer, hayranlarla toplantılar ve birçok VIP kartı için aksi takdirde ödeme yapmanın gerekli olduğunu söyledi, polis Martina Jandov.

Sahtekarlık, bir fan kartı için ilk kez bin kron, VIP Lustk için PT Tisc'in teri ve toplantılar için kayıt için kronların kronlarının ortaya çıkan PT ve PL'si verdi. Sonunda, şehre nakliye için on bin baktı. Emekli maaşını gönderdiğinde iletişim kurmak için kanatlı.

Bilginin görevinin hizmetleri veya atılan emekli maaşı verilmesi gerekiyordu, çantanın kaderi doluydu ve emekli maaşı uçmadı. Toplam 25.5 kron baskısı ekledi.

Dolandırıcılık için, failin faili ve iki yıl. Benzer şekilde, PIBV'nin son yıllarında. Kriminalist'e göre, fail emekli maaşına ulaşmak için çeşitli efsaneleri silecek. Szej aptal için aptal. Bu nedenle polis işe alıyor.

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz günlerde ENA, Copidln'deki bölge bölümlerinden polis memurlarını vurdu. Onlara birkaç tane olduğu hileli, fan kartı, fan kartı ödemek için bir
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Telefon dolandırıcılığı ve şantaj yöntemlerine karşı dikkatli olunmalıdır . Bilinmeyen numaralardan gelen görüntülü aramalar kesinlikle açılmamalı ve bu tür durumlarda derhal polise başvurulmalıdır

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Duru

New member
Geçtiğimiz günlerde ENA, Copidln'deki bölge bölümlerinden polis memurlarını vurdu. Onlara birkaç tane olduğu hileli, fan kartı, fan kartı ödemek için bir
Selam ilgi duyanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @IstAh

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

ForAhmed' Alıntı:
- Telefon dolandırıcılığı ve şantaj yöntemlerine karşı dikkatli olunmalıdır . Bilinmeyen numaralardan gelen görüntülü aramalar kesinlikle açılmamalı ve bu tür durumlarda derhal polise başvurulmalıdır
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @ForAhmed, yine de takip etmek lazım

Sena

New member
Selam hemfikir olanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @IstAh

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Duru' Alıntı:
- İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu bakış açını anlıyorum @Duru, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Tolga

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @IstAh

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Duru' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Duru

Egemen

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @IstAh

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Tolga' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @IstAh Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Tolga, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Bengu

New member
Merhaba

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Tolga' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @IstAh Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Tolga

Defne

New member
Selam meraklılara

@IstAh anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @IstAh

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Tolga' Alıntı:
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Tolga, özellikle ikinci kısım tartışmalı