Aleš Jergl: Mahzenden bir çubukla karar verdim, hala ona bir şans veriyorum

IstAh

Member
KRSN RNA, sert ek olarak, böyle bir hokey direği değilsin. VS'de nerede?
Mm Mecky Stick ve örneğin, yıllardır. Tesadüfen, yeni bir tane aldım, onu mahzenden sürdüm. Ve GL verdi, bu yüzden anci ani alır.

Açıklamada belirleyici hedef?
Jordi Perret ile ikiye bir sürdü, onu boruladım, ama zırhı yakaladı. Natst diskten Mn'ye sıçradı. Hedefin ve ML Sy Nad Lapakou'nun nerede durduğunu aldım, bu yüzden vurmaya çalıştım.

Sekiz dakikada oldu, neyi terlemeyi sevdin, son an için NJ'ye ne gönderdin?
E Mümkün olduğunca GL yapmalıyız ve biraz sahip olacağız.

Çok sert stel çıkardın, GL nasıldı?
Baskıdaydık, Puck ML Jordi Perret. Puck'ta güçlü, bu yüzden sadece koştum ve tarlada ve sonra yuvarladım.

İki GL kutlamaları güzel ve biraz özeldi. Nasılsın Piel?
Keman karanlıktan, GLE Pro NJ'den hemen sonra olduğu konusunda hemfikirim.

İlk adım varyasyonunda. Nereden ilham aldın?
Bu LeBron James'di, bu yüzden düşündü. Esas olarak hayranlar içindi, burada N için oynuyoruz, bu yüzden onların tadını çıkarmasını istiyorum.

SRII eşitleştirmeyi başardı, bana nasıl yardım edilir?
Ana olan şey, yine sıfırdan tekrar, bunun için belirleyeceğimizdir. PARDUBICE'den en az bir oyuncudan bira yenilemeli ve bira yapmaya çalışalım.

Vakfın temeli neydi. Buna yardım ediyor musun?
Bununla ilgili ana şey, EV sezonu dengelenmenin tüm yollarıdır, hiç kimse yenilmeyecek kadar üstün değildir. Mesele şu ki, tüm bu çizgiler yüzde yüz oynuyor, sonra yükseliyor. Sanırım kaliteli ve güçlü karanlığımız var, onları yenebiliriz.

Sena

New member
Mm Mecky Stick ve örneğin, yıllardır. Tesadüfen, yeni bir tane aldım, onu mahzenden
Merhaba tartışmaya katılanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Mm Mecky Stick ve örneğin, yıllardır. Tesadüfen, yeni bir tane aldım, onu mahzenden
Selam yorum yapanlara

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @IstAh

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Sena' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Bu bakış açını anlıyorum @Sena, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Bengu

New member
Selam katılımcılar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @IstAh

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

ForAhmed' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @IstAh Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur Bu bakış açını anlıyorum @Sena, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @ForAhmed, fakat ben aynı fikirde değilim

Tolga

New member
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Sena' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım
Haksız değilsin @Sena ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Egemen

Global Mod
Global Mod
Selam katılımcılar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Tolga' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Tolga, tartışmaya değer

Defne

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

@IstAh, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Tolga' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Tolga

Duru

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @IstAh

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Defne' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar @IstAh, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay Bazı yerlerde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Defne

Tolga' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ekstra olarak
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Tolga, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Egemen' Alıntı:
Selam katılımcılar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Yine de görüşünü
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Egemen