Yeni Piskopos Broş, farklı görüşler zenginleştirmek için bir fırsattır

IstAh

Member
Önceki yıllarda, ML Prokop Bro SO -Called Diocn Synod'dan sorumlu. Bishopsky Norveççe tarandı. Hradec Krlov'da Bishop Litomylsk unvanıyla yardımcı bir piskopos.

İlk Paskalya'da yeni bir rolde. Genellikle değil mi?
Paskalya yetişkinlerden beri büyük bir ışık oldu. Toplumun bir şirketinde olabildiğimde her zaman bir evim. Bu sefer bile M için olmayacak, ama bence diğerleri için güzel, yeni bir rolle benimle çıkıntılı. Paskalya ayinleri sadece güçlü bir çanta ve herhangi bir kilisede.

Paskalya PBH'sinin aktif bir gün ne ölçüde?
Mn, PBH Too Lb. kelimesidir. M için PBH sadece njak değildir. Kişisinin derinliğini, kimliğinin derinliğini yakalayan Kad Hunk M Svj. PBH Zan, uyuyor ve kimse nerede uyuyacağını bilmiyor. BH bile, avcı olduğunda, gerçek PBH NM'de ASU'ya girdi. Bireysel olarak NS'den PBH M KAD ve PBH'yi ona getirdiğimizde Kme Djiny. Ailenin djiny'leri var, köyünü köyünü ve benim djiny'ımı ckev. Stle gerçek, BH'nin bugün ASU'ya girmesidir. Kişisel Pbhu ve Naim Djinm'in iki ölümünü öğrenir.

Papa Francis yardımcı bir piskopos ataması iyi bir sürpriz miydi?
Öyleydi ve değildi. Prag'da 15 yıl sonra Hradec'e geçtiğime karar verdiğimde, BT'yi KNMI ile kavramsal olarak pastorallerde insanlar istedim. O zaman, Josef Kajnek, Aralık ayında istifa eden yardımcı bir piskoposdu. Ayrıca Bay Bishop'un yeni AE hakkında kilo verileceğini söylüyorum. Ama gerçekten j olacağım bilgiler, isimden önce yaklaşık iki tdny aldım.

Diocze'ye gitmek istedin mi?
Sekiz yıldır Dkan olduğum Katolik İlahiyat Fakültesi'nde çok iyiyim ve akademik yüzenlere devam edebilirim. Ancak, Terno'da sadece operasyonel değil, kavramı çalışacak olan Uiten Mt olacağı oldukça perspektif vardı.

Em'de toprak mı?
Sık sık olanı taklit ederiz. Ancak, kaçışın nasıl ve nasıl DL'ye sahip olabileceğimizi ilk kez döktüğümüz kavramı. Yepyeni bilmiyoruz, pek işe yaramıyor. Crkvi'de, geleneğin burada ne olduğunu takip eden altnts geliştirmenin yolunu arayalım.

Dioczi'deki sinodln sürecinden sorumlusunuz, bu ne anlama geliyor?
1965'te sona eren ikinci konseyden bu yana CRKVI'da bulunan canlanma eğilimleri hakkında birbirlerini görmek mümkündür. O zamandan beri, genel canlanma kademeli olarak evrensel CKS'ye eşit olacak şekilde geliştirilmiştir. NS'de o zaman komünizm vardı ve burada ve orada başardılar. Ancak Papa Francis sadece bir centrln fitil crkve istemedi, aynı zamanda yaşam kaybına da dokundu. Bu nedenle, eşit cemaatteki insanların sözde anketi kırıldı. Tencerenin sinodln işlemi dahil ve ayrıca nrodn, continentln ve evrensel olarak verildi.

O yıllar sonra, bu FZEO sinodları, giderdim. CRKV'nin hayatının zorluğu durumunda, benzer bir ruha devam etmeliyiz, yani insanlar 21. yüzyılda. El ele gider, ama aklında.

Nasıl algılanabiliriz?
İnsanlar bugün düşündüğünde, Nyakch anlatılarında. Daha fazla gebe kaldığımız için bir generalim var. Anın anı kişisel pess oluşumu, ikinciye nasıl denk geleceğidir. Avcılar sessiz olmalı ve inkar etmelidir. Bu nedenle, tüm eşzamanlı sürecin anı dinleyebilmemizdir. Sadece bir af ile değil, nzori, kediyi olduğu gibi yuvarlamak ve her zaman kaldırmak. Ama insanların neler olduğunu dinlemek.

Nzoro birlik yapmak istemiyoruz, ancak SP bir tür ilişki birliği buluyor. Patme bir bütün olarak ve NM'de de nzorik çeşitlilik ve çarpışma, CHPAT SP'yi zenginleştirilmiş bir pleit olarak istiyoruz.
Prokop Bro, Yardımcı Piskopos Krlovhradeck Diocze

SVTU Günü'nü nasıl pible ettiği meselesi mi?
Blzko SVTU'nun arzusu ikinci Vaticn Konseyi'nden bu yana ilk oldu ve bunu yaptı ve yanlış anlamıştı. Samish dünyasını dikkate alalım, belirleyici tek tip değildir. M birçok farklı akış, eğilim, ama aynı zamanda ilham. Bu yüzden bir NZOR birliğine sahip olmak istemediğimiz CRKVI'dayız, ancak SP bir tür ilişki birliği buluyor. Patme bir bütün olarak ve NM'de de nzorik çeşitlilik ve çarpışma, CHPAT SP'yi zenginleştirilmiş bir pleit olarak istiyoruz.

Son yıllarda, öğrencilerin ve genç ailenin gittiği Bakire Meryem Varsayımının Hradec Kilisesi'nin DKAAN'sı oldunuz. Genç nesil ile nasıl bir ilişkiniz var?
MM Rd gençler, her zaman aldırmadıklarını düşünüyorum. Bu nedenle, onları dinleyin ve ne kadar vid açıklamıyorum. Bize birbirimizi bildiren mm sevinç. Bunu bir zorunluluk için düşünüyorum. Nasıl yapılır ve nasıl svt. Öte yandan, onlara yavaş yavaş atacakları IR ufkunu gösteriyorum. Gençler MM gerçekten sadece VM değil, aynı zamanda onları ilham almak için düşünüyorum.

Gençler hakkında konuşalım, ailelerdesiniz. Semine yolunuz nasıldı?
Bulunduğum ailelere girdim. Tyi çocuklar, o kızlar. J kız kardeşimle gençti, biz iki katız. Sadece ailelerde değil, aynı zamanda her zaman KM, cemaati veya köyü değiştirmek gerekir. Lovka'nın ilk ve gelişimi için aynıdır. Gymnzium'da izin verilen manevi testere zihnim, tutuklamada doğru değildi. LKAEM'i bt yapmak istedim. Velvet Devrimi'nden mezun oldum, JT yurtdışında okumak için açıldığında, böylece M'de temel bir felsefe ve teoloji dersi alabilirim.

Kardeşler o sırada seminerlerde ne kadar etkiledi?
Orada bir durum var, yani babanın seminerde Hradec Krlov'da, 1950'de iken. 3,5 yıl, sonra annesi ve başka bir ölüm için PTP'ye katıldı. Ben nasıl etkiledi? Seçim kişisel bir yoldu, onları izledim, dedim karanlık, ne Kali, nasıl aldıkları. Onlardan ilham aldım.

Krlovhradeck Piskoposu ve Başlık Piskopos Litomylsk Prokop Bro

Otzka Celibtu siz misiniz?
Tutuklamada bitmiş bir VC olarak aldım, Acort Otzka'yı konsepte nasıl sahip olduğunu koydum. M oek içindi. Muhtemelen okuyamadığımı düşündüğüm bir dönem içiyordu. Sonra çok güzel bir yol olduğunu öğrenmeme yardımcı olan ITli kişiliklerinde çantayla tanıştım. Yalnızlık değil, ama ben bu yüzden ikincisi için BT VC yapabilirim.

Tutum uzun süre olgunlaşmalıdır. İki mevsimde olmaz. Bazen avcılar gerçekten yalnız kaldığında acı içinde olgunlaştı. Ama her zaman bir DL yolculuğu yaşıyorum. Celibt'te bir yaşam olayı, rahip topluluğun ortasında ve bir kocası olmadığında, türler için bir iç alan ve içecek yaratan derin bir kalbe sahip olmak için burada.

Aileler ve topluluklar hakkında konuştunuz. Bugün eşit belediyelere kaybolmamak mı?
Birincil du topluluğum var, bu bir aile ve sonra bir saniye ve bu ilk köy. Ve bugün köy büyük bir değişiklik ve Farn köyü. Köyün hayatı boyunca, Kloov insanlar arasında bir ilişkidir ve köydeki insanlar da şairdir. NS'nin cemaatlerindeki ilk ter, obv'in Farns'larının değişiminin üzerindeki yere yol açar.

Ama Farnky bile yok …
CT istiyorum. Sudetenland'da iki VC olduğunda, Mt Fare için. Sadece eşit toplantılarda değil, aynı zamanda işletme ve obansk olarak da değişmek. Mayov buna cevap vermeli ve biz buna cevap veriyoruz. NS'nin sinodln süreci bizi bir topluluğun yollarını aramaya yönlendirir. Her ne kadar bir Vicah olmasa da, her arabada, aynı zamanda çiftlik toplumu aniden biraz farklı.