Yeni Hava Mareşali Radhish, Belagavi Ats’ı ziyaret etti | Hubballi Haberleri

IstAh

Member
Belagavi: Eğitim Komutanlığının başkomutanı olarak görev alan Hava Mareşali Radhakrishnan Radhish. Hint Hava Kuvvetleri (IAF) 1 Ocak Salı günü Belagavi’deki Havacı Eğitim Okulu’nu (ATS) ziyaret etti. Hava Kuvvetleri Komutanı Air Commodore S Sridhar tarafından kabul edildi.
Hava Mareşali ziyareti sırasında birkaç eğitim tesisini ziyaret etti ve burada kendisine birinci grup Agniveervayu’nun 30 Aralık’ta başlayan devam eden eğitimi hakkında bilgi verildi. Hava Mareşali memnuniyetini dile getirdi ve istasyonu, 3.000 Agniveervayu kursiyerinin verimli göreve başlama ve kayıt sürecinden dolayı tebrik etti.
Yeni atanan kursiyerlerle etkileşim kurarken, onlara çok çalışmalarını ve zihinsel olarak güçlü ve fiziksel olarak çevik olmalarını söyledi. Bu, değişen ortama uyum sağlamalarını sağlar. Eğitmenlerin rol model olma rolünü ve onlara ilham verecek sağlam profesyonelleri vurguladı. Agniveervayus için kaliteli eğitim sağlamak için, yüksek teknolojili eğitim araçlarının ve altyapısının kullanılmasının önemini vurguladı.
Hava savaşçıları tarafından hava mareşali için bir şeref kıtası izledi.