Yardım Hattı, ikiz şehirlerde polisin etkinliğini artırıyor | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

HUBBALLI: Acil Müdahale Destek Sistemine (ERSS) giriniz. Hubballi Dharwad engellenmeden polis yardımı almak için önemli bir araç haline geldi ve aramaya ilk cevap veren ve sorunu kısa sürede çözen kişi oldu.
Eyaletten gelen üç aylık raporlara göre Hubballi-Dharwad, bir çağrıya çok kısa sürede yanıt verdiği için eyalette iki kez birinci oldu.
İlk çeyrekte (Temmuz, Ağustos, Eylül) Hubballi-Dharwad Polisi bir aramaya 5 dakika 29 saniye içinde yanıt verdi ve en son üç aylık raporda (Ekim, Kasım, Aralık), Hubballi-Dharwad Polisinin bir aramaya yalnızca 5 dakikada yanıt verdiği belirtildi. Bir aramayı cevaplamak ve sorunu çözmek için geçen en kısa süre olan dakika.
Eyalet hükümeti, polisten yardım arayan kişiler için tek bir irtibat noktası sağlamak üzere 112 numarasını başlattı. İnsanlar aile içi şiddet, rahatsızlık, kazalar, tıbbi acil durumlar, yangın olayları ve soygun ve arazi anlaşmazlıkları dahil olmak üzere diğer konularla ilgili konularda yardım ister.
Hubballi-Dharwad Polis Komiseri’ndeki kaynaklara göre, Aralık 2020’de ERSS 112 hizmetinin başlatılmasından bu yana, bugüne kadar toplam 22.970 çağrı alındı; bunların arasında karı koca arasındaki büyük tartışmalar, birçok arama arasında ikinci en büyük kamu rahatsızlığı var. diğer sorunlar.
Belirlenen 24’ten fazla noktada 24 saat çalışan toplam 15 araç var. Bir ASI ve diğer personel günün 24 saati mevcuttur ve vardiyalı olarak çalışır.
Raman Guptadedi Polis Komiseri Hubballi-Dharwad, ERSS personelinin ve kontrol odasındaki telsiz çalışanlarının ezici çabalarına bakarak ve onları iyi performans için ödüllendirmeye karar verdi. Üç kategori oluşturuldu: en iyi performans, ilk müdahale eden ve en iyi operatör. Kontrol odası personeli, araç sürücüsü ve diğerleri performanslarına göre ödüller alacaklarını da sözlerine ekledi.
“Bu ödüller çalışanları motive etmek için planlanıyor. Gupta, çalışanlar halka kısa sürede ulaşmak ve sorunlarını çözmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyor” dedi.