Referandumdaki Hlušice güneş parkını destekledi ancak belediyeye karar veriyor

IstAh

Member
227 Voli 614'ten oy kullandı, yani köpek yüzde 36. 130, 96 kişi buna karşı söyledi.

ASTN Voli'nin yüzde 35'i ise referandum geçerlidir. Oylama oylamasının çoğunun ve oy kullanmayanlar da dahil olmak üzere tüm yerli öküzlerin en az yüzde 25'inin olup olmadığı belirlenir. Gürültü pedinde, Solry için hepsinin sadece yüzde 21'i vardı.

Referandumun sonucu sürpriz olmadı. Mondl RNO'da Belediye Başkanı Jaroslav Trejbal (gönüllü kiliseler ve ödeme yapmadığı), insanlara oy vermeleri için insanlara içmeleri için verdik, ancak meclis üyelerini serinlememeye kararlı değil.

Referandum, UV Mondl tarafından öğleden sonra Schzi Konseyi'nde tartışılacak. İkisi oy kullandığında, belediyenin EZ ile bir tane kullanıp sürmeyeceği ve belediye başkanına göre devam edip etmeyeceği, Frozna belediye başkanına göre, Dokuz Konsey Yedi'yi desteklemişti.

D, bugün oylamanın benzer olacağını görmek. Meclisin temsilcisinin elektrik için iki olduğu hiçbir şey yoktu. EZ ile bir tane devam etmeye devam edeceğimiz ruhla çözülecek. Ladme arazi için sızıntı ve mali anlaşma dolu belediye başkanı ekildi.

Referandum Pazar günü 1 ila 22 saat arasında gerçekleşti. Voisi Otzku'ya cevap verdi: Hluice köyünün EZ yenilenebilir kaynaklar Derneği, SRO, K. Gürültü ve Fotovoltaik Elektrik Burnu Toplumlarının 15 hektarlık genel arazinin Piblin üzerindeki bu toplumlarını mı söylüyor?

Arazi gürültünün güneyinde. Aralık ayında, bölgenin bölgenin eğimi ve oryantasyonu için uygun olduğu gerçeğinin sunumu, yeterli kapasite vardır, koruyucu köpek satışları ve manzaraları yoktur. PDA PTIBOD'un Lavmanının TV'de olduğu için bir üretim kapasitesi var. Lo, o zamanlar DoSn Zroddlsko Fonu ile ilgili olacaktır.

Haritalar © Shocart ve OpenstreetMap yazarı tarafından sağlanır. Shocart, turist ve bisiklet haritaları ve atlas yayıncının bir geleneğidir. Daha www.shocart.cz

Nabdka Zn, otuz yıl boyunca 900 bin kron Ron'da. Belediye başkanı, toplam 24 ve 25 milyon olan Zemdl toplumunun onda birini alsaydım. Gürültüsü yaklaşık 22 milyonluk bir bölünme ile, bunların 12 ve 13 milyonu Ron yatırımlarında iki kat.

Yatırımcı, yıl sonunda gürültüdeki alanların yumuşamasını gösterdi. UO fotovoltaik parkının yaklaşık 740 sakinine sahip köyde iki kez hareket etti. Tartışmalarda, Solry'nin ekilebilir PDA'yı işgal ettiği niteler vardı, bazıları yatırımcının bir belediyeye sahip olması gerektiğini söyledi. Güneşe karşı da bir dilekçe idi, yaklaşık yirmi pespolchch olan yaklaşık 170 kişi tarafından imzalandı.

NCHOD bölgesindeki VLKOV'da 200 hektar olan güneşe yapılan referandum KVTN'de gerçekleşti. Komşu ırklardan ve yeni toptan sonra, sakinler onları ıslatmıştı ve Agrivolt Rasoky ölümden düştü.