Polis için özel okul: arifeye vebaları dizginlemek | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

GADAG: Özel bir okula Nargal şehri, Güle gülearifesinde alay etmeyi durdurmak için polisten yardım istedi.
Yönetim, iki kız öğrenci yurdu, ilkokul ve ortaokul, kolej ve hatta bir devlet okulunun bulunduğu 2 km’lik bir yolun teaser’lar tarafından ziyaret edildiğini söyledi.
Naregal’deki Shri Annadana Vijaya Vidya Prasaraka Samiti’nin genel sekreteri Ravindranath Doddameti, konuyla ilgili Naregal Polis Karakolu ve Gadag Polis Müfettişine yazdığını söyledi. “İki kız öğrenci yurdumuz var. Altı kurumumuzda liseden üniversiteye yaklaşık 1.300 kız öğrenci okuyor. Veba kızların başına hemen hemen geliyor. Akademik kapasitelerini etkiliyor. Talebimiz üzerine polis kurumlarımızı ziyaret etti ve panolara alaycı uyarılar astı. • Kızların acil durumlarda iletişim kurabilmeleri için cep numaralarını gösterdiler” dedi.
Samiti okullarının idari sorumlusu NR Goudar, okulların yanı sıra Devlet Kız Lisesi, Devlet PU Koleji ve Devlet Derece Koleji’nin aynı yol üzerinde olduğunu ve yaklaşık 1.000 kız öğrencisi olduğunu söyledi.
“Naregal, kızların eğitimi için iyi bir atmosfere sahip, ancak bazı haydutlar bunu mahvediyor” dedi.
Annadaneshwar Lisesi komite başkanı Somanna Harlapur, 1970’lerde vebaların çok yaygın olduğunu söyledi. “Tehditten rahatsız olan Naregal köylüleri 1979-80’de tanıtım filmlerine saldırdı. Ondan sonra burada kimse kızlarla dalga geçmeye cesaret edemedi. Ama yeniden başladı” dedi.
Hem devlet hem de özel kolejlerden bazı kızlar, ebeveynlerinin onları okula göndermekte tereddüt ettiğini söylediler. Bir kız, “Son çare olarak üniversite yönetimimizle görüştük ve tehdidi durdurmak için adımlar atıyorlar” dedi.
Üniversite yönetim kurulu üyeleri Sharanappa Revadi ve Dr. GK Kale, tehdidi sona erdirmek için Naregal sakinleriyle bir toplantı yapmayı planladıklarını söyledi.
“Hiçbir üniversiteden memorandum almadık. Ancak edindiğimiz bilgilere göre geçenlerde Naregal’deki kolejlerden birini ziyaret ettik. Bir teaser bulup tutukladık. Aleyhinde kabadayı bir dergi açtık. Altıda bir toplantı yapıyoruz. Gadag SP’den BS Nemaguda, “Üniversite yönetiminden bir muhtıra alırsak, kızlar için güvenlik önlemlerini artıracağız” dedi.