Panchamasali Liderleri Suçlamayı Bitirmeli Oyunu: Bellad | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

Hubballi: BJP Milletvekili Arvind Bellad Salı günü burada yaptığı açıklamada, liderlerin bireysel suçlama oyunlarının Panchamasali topluluğu için temel çekince sorununu başka yöne çekeceğini söyledi.
Aynı topluluktan gelen Bellad, liderlerin suçlama oyunlarına kapılmak yerine en önemli topluluk talebine odaklanması gerektiğini söyledi.
Basangouda Patil Yatnal ve Bakan Murugesh Nirani’nin suçlama oyunuyla ilgili bir sorusuna yanıt vererek, liderlerin ajitasyon sorununun sapmamasını sağlamaları gerektiğini söyledi.
Bellad, Başbakan Basavaraj Bommai’nin talebi prensipte kabul ettiğini söyledi. Duyurunun uzun vadeli bir etkisi olacağından, CM’nin çekinceyi duyurmak için zamana ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.
“Panchamasali, Maratha, Gowda ve diğer toplulukların, CM tarafından rezervasyon duyurusundan yararlanacağından eminim, ancak ona yeterince zaman vermemiz gerekiyor” dedi.
Kabine genişlemesindeki gecikme ve kurullara başkan atanamaması hakkında yorum yapan Bellad, “Dışarıdan yorum yapmak kolay ama CM’nin herkesi memnun etmesi çok zor” dedi.
“Hiçbir topluluğa karşı değilim, herkese saygı duyuyorum. Hâlâ daha iyi bir hayat kurmak için mücadele eden Müslüman toplumu üyelerini yükseltmek için elimden gelenin en iyisini yaptım ve ayrıca Dalit toplumu için birçok geliştirme çalışması yaptım” dedi.
Bir sonraki meclis seçimlerinde aday olmayacağı yönündeki söylentileri yalanlayarak, “Parti üst yönetimi bileti sadece bana verecek” dedi. Halkın ve partinin beklentileri doğrultusunda çalıştım.”
BJP MLA, Dharwad’daki Ulusal Gençlik Festivali’nin büyük bir başarı olduğunu, herkesin özenle katıldığını ve herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.