Nova Street'in varsayımı, Hradec yakınlarındaki bakımevinin tamamlanmasını tehdit ediyor, hayır kurumu zamanını zorluyor

IstAh

Member
Her iki binanın da kenara ait sterdlerde bahçelerde merkezi bir tekerleği var. Bölge, 2018'de Multifunkn Salonu için köy verdi, Darülaceze için Charit Hrait bölgesini bağışladı. 2028'e kadar yeni bir yol olarak çizmek orijinaldi.

Jen Hall ve iletişim sadece Papa'da. KVLI yatırımının stentleri 2033'e kadar uzatıldı.

Yeni yol Hospice Klov için. Taşıma bağlı ve otopark olmadan onaylanamaz. Aptal bu yıl hayır kurumundan geçmeli, aksi takdirde 60 milyon kronun STTN sübvansiyonu olacak. Fatln olmak çok sıkı olurdu.

Sonbaharı yakalamak için mümkün olduğunca başlamak için yolun inşası gereklidir. Yemek yediğimizde, bir inşaat şirketi için bir sorun olacak, hayırseverlik bölgesini uyarıyor Hradec Krlov Vojtch Stek.

Nov önde gelen bölgeler sadece st yolları ödemek istiyor

Padov Yolu Darülaceze ve Salon M STT için otopark yaklaşık 15 milyon taç.

Geçen yılın finansmanı Charit Pislbil bir vali Martin Ervek (ODS) idi, ancak yeni bölgeler belediyenin yolda fote edilmesine yol açtı. SUBL'nin yarısını önerdi, sonunda bölgenin 70 ve belediyeye yüzde 30 ödediğini kabul etti. STER PED MSCEM temsilcileri 5 milyondan az kronla anlaştı.

Köy, yol yolunun salonla birlikte uçuşa geldi. Bu nedenle, hücreleri ödemeyi sevmedik. Ayrıca, RADN bölgesinin varlıklar ve yatırımlar için Prosedürü Zdenk Praus (evet) için açıklayacak projelerine de hizmet edecektir.

Tstrann'ın anlaşması sıkıştı

Yeni pat için arazi. Darülaceze inşasında zaman meselesi olarak sipariş veren yatırımcı çantası M BT Charity. Vali ile en hızlı olduğunu kabul etti. Ancak ilk olarak, köyde vizyon. Bölge, belediye ve yardım kuruluşu, ilk olarak bölgesel araziler üzerine inşa etmek için finansal yardım kuruluşunun yanı sıra bir şehir anlaşması hazırladı.

Bölge Meclis Üyesi TDNY tarafından onaylandı ve STER Meclis Üyesi son konseyde oy kullanmadı. Belediye Başkanı Dagmar Smetiprachov (NAE belediyesi) Bir zamanlar Dan koşullarının yerine getirilmediğinde.

PITME'nin iletişimi üzerine bir PSPV ile darülaceze desteklemek istiyoruz. Belediyenin anlaşmayı geri almak isteyeceği belediye başkanı sadece bir ASOV Redren.

Koşullara ne dersin? DVJ Schzi Meclis Üyesi, bölgeyi MultiFunkn Salonu'nun durumu için termna'yı uzatmak için yıllarca PT belediyesine verdi. Araziyi araziyi almak için, 2028 yılına kadar yer tarafından belirlenmiş ve 2033 yılına kadar salonu tamamlamış olmalıdır. O zaman arazi onlarınki olacak. Vaca Dak d Vites ve 2038 için.

İlçe tatlandırır. 13 yıl içinde gerçekleşen ona taahhüt etmek için mantıksız içiyorum. Belediyenin öncelikleri de bu zamana kadar değişebilir. Sürenin sona ermesinden önce iki yıl boyunca sizi eğlendirmek uzun sürer. Biz bir Partnei'iz, sözleşmeyi uzatmayacağımızı bekleyemem, Vali Petr Kolet'in (evet) durumu durumu güvence altına alıyor.

Bilinen bir sübvansiyon hakkında içmem için bana

Bölge Pistolly'nin arzuya tabanca olmasına ve şimdi eklemeyi kapatsa bile, uzun bir tepsi için BH olurdu. Anlaşma Konsey ve Bölge Konseyi'ne uygulanmalıdır. Tekrar toplanacak ve 12. Belediye Konseyi'nin gitmesi gerekecek.

Çanta inşaat sezonunu tamamen kırıyor ve hayır kurumu için bir inşaat şirketi bulmak ve sonbaharın yolunu tamamlamak mümkün olmayacak. Durumu çok nm, Pipout Stek.

Darülaceze Sterch'te inşa edilecek.

Edestimillion'un sübvansiyonu yardım için olağanüstü. Darülaceze, 180 milyon kron ve hayır kurumunun son 15 milyonluk hatalarında TM içecek. En Eskho e-mağazasından Ptimillion'un hediyesi tarafından yükseltilmedi. Dalmi ile çevredeki köylere döndü. Hradec iki Pispl yüzlerce 30 milyon taçta ve bölge 60 milyon verdi.

Papa'da değil

Yardım editörü, sorunun STER'in gayri resmi toplantısına davetini açıkladı. Belediye, üç taraflı sözleşmenin belediyeyi sonuçlandırıp sonuçlandırmayacağına karar vermek için olağanüstü bir konsey topladı.

Darülaceze'nin yaratılışını desteklemek ve desteklemek için CHPU. Ama sadece Tlocvin için arazi içmememiz konusunda rahatledik. Papa'da değil. Bunu düşünmeliyiz, PIZNV muhalefet temsilcisi Ji Karkoszka (Değişim 2022).

Kıç, büyük yatırımların dalm için multifunk salonunun inşasını ertelemek istiyor. Köy, Hradec Krlov'a ilk yüz bisiklet yolları ve asgari hata olan kanalizasyon sisteminin açılmasıyla kovalandı. Belediye Binası ve 200 milyon krona göre, tam yatırım mevcut olmalıdır. Salondaki tahmini depolama, ikisinde yaklaşık yüz milyondu.

Yarışmaya bir nokta al