Morricone ve Marşı. Carillonist hradec çanlarını denedi

IstAh

Member
Kolordu mahkemesindeki konser, Cumartesi öğleden sonra 400 dinleyiciye büyük bir sıcağında duyuldu ve kilisenin etrafındaki banklara oturdu.

Hollanda Bell -Off, Hndel'den çifte çeşitli repertördü, ancak Tenkrt filminden Büyük'e kadar olan Ennia Morricone'dan Addio ve Cheyenne'yi seviyorsunuz.

Dinleyiciler muhtemelen müzikle dolu Smetana'nın vltava'nın çoğunu takdir etti ve çanlar biliniyordu. Müziğin tadı olan müzisyen marş tarafından yakalandı.

Mükemmel bir cihaz, benim için HTRT yapmak benim için, yeni Bell -Beoemarie Sentins'i yiyor, bu da Avrupa'dan, Polonya'dan ve Stty tarafından bağlanan.

Konser, ESOV dörtlüsünün eşlik ettiği Ast Bishop'un Kolordu ile tören ibadetindeydi.

Ben her şeyin ortaya çıktığı için. Görünüşe göre insanlar SVJ için makineyi içiyorlardı. TV SMV'ye sabitlendikleri gerçeği, NS çok, Piskopos Pavel Pechanec özetledi.

6 Temmuz Pazar gününden bu yana Zn Arelem Kolordu Otomatik Sistemin Dakikaları Zvysohra her zaman 9:30, 12:00 ve 17:00. Dakikadan Pldroun Minute'a kadar uzun süre kırk şarkı olalım, onlar piskopos eken Mitt olacak.

Yeni Bell -Maker'ı yuvarlamak istiyorum

Avrupa çanının konseri, bir depo değil, bu yüzden koro Bell -Pair kurslarını göndermek istiyor ve Carillon'un bisikletiyle tanışıyor. SBR emekliliğini piyano için beslediler. Konserde SBRKA PMO 24 binden az kron getirdi, koronun satın alınan için 280 bin seçmesi gerekiyor.

Çanları sadece Dysu'nun değil, aynı zamanda ilk Eskm Bell -hazard'ın operasyonunda tutmak istediğimiz bir rüya ve vizyon. Burada değiller, çünkü ECHCH'de benzer bir çan yoktu. Klavye eşit olacak, tere bağlı olacak, İK işitme cihazlarıyla egzersiz yapabilecektir ve girişimleri kimseyi çalıştırmayacaktır. Sonra bana bir bakıyorum, piskopos yerine getiriyor.

Konser, ilk köpeğin Hradec Krlov şehrinde değiştiğinden bu yana 800 yıl kutlamanın ısırığı olan ilk konser çan -play projesini sona erdirdi. Pamtkov Chrnn binalarında çan, Josef Gora Pispli özel sürüklenmeleri, şehir ve bölge tarafından. Çan oyununun inşası yıllarca ESTNCT sürdü ve 10 milyon kronla içti.

Sadece Baltm bloğunda bulutun bir konseridir. En yakın çan -Polonyalı Gdaska'da, onları sadece Ruskm St. Petersburg'daki Avrupa girişine verdi.

Ambroe konserleri ilk Pazar günü MSCI veya SVTCCH'de gerçekleşecek. Belgick Carillonr Carlonr Carl Van Eyndhoven, 3 Ağustos'ta en yakın konseri oynayacak. 7'ye göre, Panlsk Hrka Anna Maria Reert ve 28'in tırmanışı. Program, Kasım ayında Hollanda Monika Kazmierczak ve Aralık ayında İngiliz sahne çalışanı arasında bir konser içeriyor. HKPoint.cz web sitesindeki program hakkında daha fazla bilgi.