Kaptan Hradec: Üzüntü, ama arkada bir yerde kabin için neşeyi hissediyorum

IstAh

Member
Geçen yıl olduğu gibi, Hradec hokey oyuncularını Pardubice'den bir tatil rakibi için gönderdi. Ya ben bt horho? Üzüntü, AB'nin DL'ye gitmediğini katlayın, pembelerin gereksiz olduğunu söyledi. Hradec LED'inde Pt Pist 1: 5'i ve tüm SRII 1: 4'ü attı.

Pardubice geçen yıl VTM favorisi ile aynıydı. Bu yıl, onların arkasına geldin.
Bu hayal kırıklığına uğramış, çünkü bu yıl 1: 4'te yapmamamız gerektiğini düşünüyorum, bu bir Koda Partisi. Öte yandan, arkada biraz CTM sevinç. Kabin ve sezon için. Sonuç olarak parlayacak hiçbir şeyimiz yok.

Sezonu ASA'nın mesafesi ile de değerlendirecek misiniz?
Yanılgıya gitmek için. EMOC boldur, hepsi bir şekilde analiz edilmelidir ve ancak o zaman bunu yapabiliriz.

VS LEP'ye göre bu SRII'de Pardubice'den bir rakip mi vardı?
Kadm'de VC VC idi. Ama esas olarak rakibin Pedbrankov'da gerçekleştiği şekilde. NHO'dan dvat gly alamadık ve Nae hatalarını cezalandırdılar. Ve bir ANCI NJAKOU yaratmak mümkün olduğunda, bunu düşünmedik. M'ye göre, bu ilk karar verdi.

VS üzerindeki pardubice olan pencereler çok taktiksel olarak hazırlandı ve VS'yi Vaem hokeyine bağlamadı. Kabul etmek?
Taktikler elbette oyuna ve Invas'a müdahale ediyor. Bazı Okamice'de yerine getirmek mümkün değildi, bu yüzden merkezi PSMO köpeğini bile almadık.

O

Yine, bir yıl sonra, çok fazla hayranı olmayan büyük bölgesel Derby Mustev. Sadece bir MN duygusu yok muydu, yükseltildi mi?
Derbide bazı duygular ve kenarın ötesinde ve çalışılabilir. Bence birincisinin her ikisi de hafızada karanlığı vardı. Bu nedenle, EE idi, yenmediniz.

Bazı sonuçları bunun hakkında konuşmasa bile, tüm yollar değerliydi. Bana karar veren biraz olmadı mı?
TST Pije Pije ve biz büküldüğü bu pozisyonlarda değildik. Buna ek olarak, son teknolojide sadece bir kez saklanmayı başardı. Bu partiler. Üzerinde çalışmamız gereken bir şey.

Pardubice vs, çok yakında PTHO'nun ilk teyzesinde, çok yakında VAE'nin 1: 0 liderliğine ve SVJ Prospch'teki Shrews'e cevap verdi. Konen için belirleyici fze tamam mı?
Ben fabrikalardan biri. İlk GL'yi verdik, ama vzpt iki tane topladık ve sonra yokuş yukarı itiyorduk.

Pesto kararlı bir durumda bile, Srie'nin kaybolduğu açıkken, VM hayranları ayakta durdu …
Pat büyük dk. Yapılı TM'de olduğu gibi, çok kaybettik ve durdular, bayrakları vardı ve kapaklar NS tarafından sürüldü. Şapka aşağı.