KALABURAGI /VIJAYANAGARA: Karnataka halkı, eski başbakan BS Yediyurappa’ya tekrar CM olmayacağı için BJP’ye oy vermeyeceğini söyledi Siddaramajamecliste muhalefet lideri.
Pazar günü Kalaburagi’de gazetecilere verdiği demeçte, “Şimdi Yediyurappa BJP’yi iktidarda tutmak için mücadele ediyor ama tekrar başbakan olacak mı? Önceki seçimlerde kampanyaya liderlik etmişti ve BJP sadece 104 sandalye kazandı Şimdi millet” Yediyurappa’nın artık yapmayacağına inanıyorum.”
Eski CM, bir sonraki meclis seçimlerinde kaybetme korkusuyla seçim bölgesi aramadığını söyledi. Yakınlarda bir seçim bölgesine ihtiyacı olduğunu söyledi. “Badami’ye karşı %100 kazanabilirim ve Badami halkı seyahatim için bir helikopter almaya hazır. Bu onların bana olan sevgisi.” Önceki seçimlerde bazı insanlar beni Chamundeshwari’de denediğinde Badami ve Chamundeshwari’den savaşıyordum. dedi.
Siddaramaiah, Yatri Nivas’ın açılışından sonra Huvinahadagali taluk’ta Mailar’da da konuştu. Eyalet çapında Kuruba topluluğunu örgütlediğini ve topluluk için bir CM olarak çeşitli planlar başlattığını söyledi.