İkinci tur kabullerde lise diplomaları bölgede yüz kontenjan sunacak

IstAh

Member
Geçen yıl trajedilerle doluydu. Her birinin iki el listesi vardı ve ilk turda çocukların yüzde onlarcası geçemedi. Bölge vali yardımcısı Arnot tpnek'i (Pirti) Vráž'a göre bu yıl dijitalleşme ve seçim olasılığı sayesinde düştü.

Ancak bölgesel verilere göre, puanları kötü olmamasına rağmen katılmayanlar arasında oldukça az sayıda çocuk vardı, ancak uygunsuz seçilmiş tur kombinasyonları nedeniyle ilk turda başarısız oldular. Bunlar başka bir yerde sorun yaşamadan geçebilecek ama tercih edilen okullarda sabanın altında kalan çocuklar. Ve bu yılın sorunu da bu.

Dijital alıcılar ve birçok seçenek olasılığı nedeniyle ikinci bisikletimin alanı genellikle bulanık. Jaromi'deki Gymnzium geçen yıl ikinci tur kayıtlarda altı sıra alırken, bu yıl ilk dönemde kapasitesi doldu.

Bu yıl balta. Giyotin düşecek ve sarhoş olmayanlar ortada kalacak. N için gerçekten zihinsel olarak nron. Jaromi'deki Gymnzia Jaroslava'nın editörü Karel Hbner'e göre ikili en azından birisinin başka bir yere gideceğini ve bu yerin boşalacağını umuyordu.

Lisans alanlarında en az yüz yer

Novm Bydov'daki Gymnzium'da da bisikletler var. Bu nedenle, merkezde bölgesel hükümet, yardım almayan ailelere uygun alanlar bulma konusunda yardım teklifinde bulundu ve bunların, yardım alan kişilerin genel sonuçlarıyla ne kadar iyi karşılaştırıldığını haritalandırmaya başladı.

Yetenekli çocukların Uilitch'te bir yere gitmesini önlemek amacıyla, Jarom spor salonunun talebi karşılamak için günde bir ders ekleyebilmesi bile önerildi.

Krlovhradecky bölgesindeki Pijmaky

Bedava intikam vardı 7.573ilk turda köpeğini kaybetti 6,5 baskı ile.

Uilitch'te, ikinci turda yeterlilik alanlarında benim için en az 100 yer olacağını söyledi.

Krajsk reklamı teklif edilen danışmanlık hizmetleri kabul edilmedi web sitemde.

Dijital bir sistemde DIP'ler ter ile 21 Mayıs Bisiklet türüne göre ücretsiz şehirlerin listesini keşfedin.

Sonuçların haritasını çıkarmadığımız bir zamanda taslaklardan birini istedim. Sonunda, idarenin başkanı Dan Lechmann'a göre, bunun o kadar da büyük bir hacim olmadığı ve lisans alanlarındaki inşa kapasitelerinin yeterli olacağı ortaya çıktı.

Bölgeye göre Krlovhradecky'de yeterlilik alanlarında ikinci tur için en az 100 yer bulunmalıdır.

Kullanılacak yerleri boş bıraktı. Resmi liste perşembe günü dijital DIPSy sistemimde görüntülenecek. Boş yerler Hradec Vocelov ve Hradebn caddelerindeki orta sınıf bisikletler tarafından veya özel bir işletme akademisi tarafından size sunulmalıdır.

Bu yıl bölgede 7 bin 573 boş pozisyon vardı ve ilk turda 6 bin 500 kişi başvurdu. Yeni dijital sistem, listede daha sakin bir ortam sağlamakla ve kadınlar ve aileleri için daha az stres sağlamakla kalmadı, aynı zamanda kadınlar ve aileleri için de uygun. bisikletler. Şimdiye kadar her başvuru sahibine içki içme kararını göndermeniz gerekiyordu. Nov bunu elektronik olarak aldı.

Hbner, mavi şeritli bir mektubun maliyetinin yüz dolardan fazla olmadığını, bunun bizim için on binlerce anlamına geldiğini belirtti.

Gerçekten onlara katılmak isteyenler için uygundu

Ayaklıklardaki durum bile oldukça sakin. Ülkenin dört bir yanından öğrencilerin başvurduğu Hradec Krlov'daki Teba Stedn Veterinerlik Meslek Kursu, bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi liste hileleriyle öğrencilerden etkilenmedi.

Gerçekten bisiklete binmek isteyenlerin bu sistemi seçtiğini düşünüyorum. Program editörü Hana Rubkov'un algoritması, daha iyi olmalarına rağmen spor salonuna gitmek isteyenler, sistem başarısız oldu ve bizi ilk etapta seçen adaylar yükseldi, diye açıklıyor.

Benzer bir makine Hradec Králové'deki işletme akademisinde çalışıyordu. Bu, liseye başvuran birçok öğrencinin her zaman ikinci tercihidir. Bu yıl da farklı değildi. En başarılı 50 başvurandan yalnızca sekizi sistem tarafından kabul edildi. Geri kalanınızın başka yerde önceliği vardı.

Kural olarak, Gymnzium JK Tyla ile işletme akademisi pipomon tpnek'in birleşimi olacaktır.

Böyle bir sonuca şaşırmadık, her yıl aynı durum söz konusu. veya liseye başvuran en yüksek eğitim gereksinimlerine sahip olanlar mantıksal olarak en üst sıralara yerleşeceklerdir. Ancak geçmişte bile alanlarımızın karşılanmayacağından endişe etmiyorduk. İşletme akademisi editörü Jana Vitvarov'a yalnızca on gün harcadık ve püf noktaları listesi bizimle birlikte gelmeyecek.

Dijital bir sisteme göre paradoksal bir eser yazdı. Ebeveynlerin başvuruya yüklediği belgeleri kontrol etmesi gerekiyordu.

Resim olarak yükleniyor, dolayısıyla her birini açıp kontrol etmeniz, noktaları yazmanız gerekiyor. İkimiz de aynı anda aynı şeyi yapıyorduk, diye açıklıyor.