Hubballi 20 Ocak’ta istihdam fuarı düzenliyor | Hubballi Haberleri

IstAh

Member

HUBBALLI: beceri geliştirme departmanı Kolej Eğitim Departmanı, IBMR College, GTTC ve Vijaylaxmi Gear ile işbirliği içinde, Hubballi ‘Sarvarigu udyoga’ adlı mega bir iş fuarı düzenliyor; 20 Ocak’ta Hubballi’deki IBMR kolejinde udyoga mela’.
Dr. Bölge beceri geliştirme sorumlusu Chandrappa Salı günü, departmanın 20 Ocak’taki iş fuarına ev sahipliği yapmak için tüm hazırlıkları yaptığını söyledi. 42’den fazla şirket katılıyor. Başvuru süreci çoktan başladı ve 920’den fazla öğrenci özel sektörde çalışmak üzere kaydoldu. Kayıt olmak için http://skillconnect.kaushalkar.com/candidatereg adresine gidin, dedi.
Beceri geliştirme, girişimcilik ve geçim departmanının Pradhan mantri kaushal vikas yojana ve başbakanın kaushalya Karnataka yojane (CMKKY) kapsamında öğrencilere çeşitli beceri eğitimleri sağladığını söyledi. 30 farklı özel eğitim sektöründe 10.000’den fazla öğrenciye eğitim verilmiştir. Program eyalette 2016 yılında başlatıldı. Pek çok iyi eğitimli öğrencinin güvenilir şirketlerde çalıştığını ve ilçede girişimci olduklarını da sözlerine ekledi.
Beceri geliştirme departmanının, farklı departmanlar tarafından yürütülen farklı beceri eğitim programlarını tek çatı altında toplamak için devlet bütçesinde 2016 yılında kurulduğunu söyledi. Amaç, insanlara beceri ve iş sağlamak. Danışmanlık, eğitim ve yerleştirme insanlara sunuldu diye ekledi.