Hradec'te ağır zırhlı hayranların çatışması. Bize saldırdık, polise iddia ettik ve bir video yayınladık

IstAh

Member
Polis memuru, ırkçı Urek HR sunucusunu çağıracak tanımlayıcının akrabasının bir hayranı yaptı ve polis Andrea Muzikantov'u söyledi.

N'ye göre, ilk iki kişinin sorunsuz muayenesi. Kişinin kimliğinde Jen, cesur polise saldırmak için bir grup diğer taraftar verbln çalıştı ve köpek defalarca taraftarlar talimatlara uymadılar ve tek bir velen altında ortaya çıkan aktif fiziksel saldırılarına söz verdiler.

Polis ayakkabıları kullandı ve zorla izler verdi. Hradec Kazanından Pitvivce yavaş yavaş Malovice Stadyumu'ndan çıktı. Şehirde kimse yaralanmadı.

Geri çekilme veya ejderhaya püskürttüğünüzü özetlediniz

Ondej Ridl, Len Hradec Králové Ultras, polise dikkat çekti. Sockdian'da, polis memurunun MOT'sinden birinin püskürtmesi için bir video davet etti.

Sunucu için isport.cz Ridl Mondl açıkladı: Polis Memuru K: Geri çekilme veya sürüklemelere püskürtebilirsiniz. Ve ikinci bir Zane Pepkem insanlara sıkıştı. Oldukça büyük bir alerjik reaksiyonunuz var, popülerlik içinde yakaladı. MLT NS Teleskopik Çekimler. İçmez.

Videoda hepimizin yedeklendiği gibi açıktır, ancak açık olmadıkları açıktır.

9. Bezna 2025 at 19:47, Pspvek Arşivi: 13. Bezna 2025, 16:22

Polis, fanın onlara saldırması zor.

Bu yüzden astar kameralarının kısaltılmasından bir video davet ettiler. Bazı bireyler ellerini elleriyle almazlar, bunlardan biri çöpe atar. Skand Klean, Cehennemde ACAB kapaklarını deriye ayırır: Tüm polis memurları piçlerdir.

NS'nin tüm durumu çok donuyor ve güçlü duygulara neden olmaya istekli. NS'nin tüm hedeflerin değerlendirilmesini ve gelecekte başka bir çatışma olmasını sağlamaktır. Şu anda çantanın tüm kursların tam bilgi ve görüşleri için gerekli olduğunu düşünüyoruz. Hradec Club, Hradeck'ten sonra, MT'nin ilgili gerçeklere ulaştığı anda, hücrelere karşı resmi bir tutum alacağız.

Futbol kulübünün sadece bir yayası olan Primorka MSTA Pavlna Springerov, BUC hayranlarını tanımlama çabası için UO: LO'yu doğruladı. Kulüp, ırkçı konuşmalar için tekrar tekrar ödeme yapmak istemiyor. Malk'a giriş sıçramaları olacak.

Kısaltmanın kısaltmasını değerlendirmek istemedi.

@Vitsvoboda16 @Policiecz @ZA_CAROU Çatışmayı biliyorum. Hayranları tanımlama çabasının sonucunda. Kulüp, ırkçı konuşmalar için tekrar tekrar ödeme yapmak istemiyor. Malák'a girişte yasaklar olacak.
Şu anda prosedürün pimlerini yargılayamıyorum, ben u nj değildim, ama kendime kameralardan sırt verirdim.

9. Bezna 2025, 20:04, Pspvek Arşivi: 13. Bezna 2025, 16:32

Fan'a göre, kenarın çok ötesindeydi, polis yedeklendi: Şüphesiz.

Aynı zamanda, kameradan, stadyum ayrıldığında, suçlu bir suçlu olabileceği ve itaat etmeyeceği ve bir brüt yapamadığı bir aralıksız olanı işleyen somut insanlar kurabiliriz. Müzisyen, cezai ceza, özgürlüğün cezası ve iki yıl boyunca üzümlerin suçu söz konusu olduğunda.

Polis Zsah So Derby

Polis, TDER zamanında, askerlerin Spart'ta Cumartesi Derby'den sonra slevist hayran sektöründe yaptıkları kısaltma.

Yaralanmalar arasında, sleevistik FA Jaroslav tvrdek'e göre uçmadı. Temel olarak, fan ve naus çok şey vardı, duruma girelim, sert duyalım.

NJ'ye göre, kulüp Eska'daki profesyonel yarışmanın lig lig futbol derneğinde OHRT idi.

Slavia Bro'nun NKTE hayranları rahatsız edildi ve stadyumu yıkmak için sağlandı.

Diğer sektöre girmeye çalıştılar, bazıları örtmek, Chrnie Diş ve Eldivenleri giymek için. Durum sakinleştiğinde, kemerleri yıkacaklardı ve misafirin iki çukuru birbirlerine saldırdı, dedi Polis Jan Dank'ın konuşmaları. Bu durumda, durum defalarca polise, kısaca Brnn'e, kısaca, itaatsizlik ve polis tarafından mantıksal olarak güçleri kullanmaya akıyor. Yetkili, bu zorla ters çevirmelerin, kesinti süresini azaltmaya çalışan bireysel ve bireysel agresif gruplara karşı kullanıldığını da sözlerine ekledi.