HRADEC, yatırımcılar, meclis üyeleri ve dernekler için ilkeler içindir.

IstAh

Member
Runo tartışma noktasında meydana geldi. Tartışmanın yaklaşık sekiz süresi bloğuna, Adam Kulda'nın Yatırımcılarla işbirliği için Stratejik Belgesel ZSAD'taki PSP'den kaynaklandı.

Kulda, bir avukatın gençliğin ilk danışmanlığının genç kavşağıdır, votroci değil, köleler değil, yani Petr Kulda'nın Souasna oğlu, yani inşaat şirketi Stako'nun yöneticisi, ancak Von Hradec Krlov'un Von Hradec Krlov'un sahibi.

Sonuçlar hemen oldu. İntikam Luke DKA'nın (Top 09) yatırım ve geliştirilmesi için çok duygusal pspvk nmstka, muhalefetten neredeyse suçlanan NM'ler evet, OD'leri, alışılmadık derecede duygusal primer kelimelerini, aynı zamanda anonim profil Pepa Votrok'un Facebook'ta otopsisini açıklıyor.

Bilgi MF DNES'e göre, Luke'u reddetmek için birkaç girişim oldu. Bir kömür partnerine ihanet ve çok fazla koalin parçalanması olmalı. Kimse cesareti almasa da, Zemtesen çok çalışkan bir içsel temel tutum yaptı.

Tartışma Oban? Çarpıyor

Ticari bir sunum şeklinde, Facebook, YouTube ve bazı gizli kibir ve milyonlarca ticari sunum şeklinde birkaç gün vardı.

Tartışmada Adam Kulda söküldü. Primorky Pavlna Springerov (HDK) ve Luke DKA iddiasına itiraz etti, burada dernek çevresindeki insanlara göre Mafinsko'dan kişi olarak tanımlanan köleler değil, votroci olduğumuz. Böylece, VN faturalarına, yatırımcılarla işbirliği için ZSADY projesine yol açtı, ancak bağlı bağlı bağlı olduğu için sesi sesinden alındı.

Mafinsk uygulamaları

Siyasette, pratik yapan fuar ve şeffaf süreçleri uygulamak için bir pessing ile, 90 yaşında büyüyorlardı. Hafif olmayacağını söyleyebilirim, ancak fırınlar sadece meadows, eklleri ekl olarak adlandırabilecekleri özel cihazlara ne kadar belirsiz olabileceklerini şaşırttı.

Yatırımcılarla işbirliğini tartışmaya katıldığımızda en agresif formlarıyla tanıştım. Hepsini ödemesi gereken kurallar, aynı şekilde ve HRadec'te uzun zamandır olan ilişkilerle karşılaştılar. Tuğlaya dövüldüm, bu yüzden Bay Podrouk'u teslim ettim (Avukat ve Meclis Üyesi Kamil PodrouekVC'yi değerlendirmek için. Ama ben yaya gerçeği tarafından iyi hazırlandım, dedi bir battaniye ve duygu battaniyesi.

Aynı gün, raporun yazarı, kişisel ve aile hayatını tasfiye eden Dehonestan kampanyası hakkında konuştu.

NMstek, kasabanın toplam hizmet için 1,5 milyon kron harcadığını belirtti. Maksimum 40 bin kron olduğunu belirtti ve faturaları bireysel yarı yerlerden sonra ayrıntılı olarak iletebildiğini açıkladı.

Morlka'ya siyasette nasıl şeffaflığınız olduğunu biliyor musunuz? VS'ye olan şey DNM'de intikam alamıyor. Mafinsk uygulayıcıları hakkında konuşuyor musunuz? Mafinski uygulamaları olarak adlandırılırsa, o zaman ilk, Denis Doksansk (evet) dökülmüştür.

Pepa Votrok kimdir?

Kale asla bu kadar çok gitmiyordu.

PEPA Votroka'nın anonim profili için gelişmenin ve bağlantının maskelenmesi üzücü. Toplumların ve Vee'nin iyiliği için, ücretli medya kapsamına çok fazla emekli maaş alabilen ve Socilic tezgahlara, battaniyelerin çayırlarına sponsor olan Obansk Girişimi.

Bak, ben dahil olalım. Facebook'ta bazı PEPA Votroka'nın olağanüstü anonim profilinden kaçınalım. Böyle bir çamura düştük mi? Bir meslektaşım Dehonest'i elde etme şekliniz tamamen iğrenç, Pavel Vrbick (Pirti) ilk kez çıktı.

Pavlna Springerov çok sert tepki gösterdi: Luke ve ailelerine muhtemelen kafasına vurduğumuz ve Potrefen Husa her zaman konuşacağı kişisel bir Dehonestan Kampaan VI vardı. Deeepfake'in videoları ve NS, örneğin Veolia gruplarının kararı veya bir futbol kulübü satarak tamamen saçma akıyor. İki yıllık kızım Kala bile, bildiği gibi ve orada sahne alan avatar anlamına geliyordu. Bu, burada kapanmaya alışık olduğumuz ve burada çok güçlü bir şekilde istemediğimizin ötesinde. Gerçekten ortaya çıkıyor, ev Hradec Krlov. Onu ortaya çıkardık ve kokuyor.

Hem çanta hem de Adam Kulda, insanlar için birçok muhtemel kabuk ve ana mimar Karel Albrecht ile Mafins ve Mafinsk ile birlikte verilen MHO TTU'ya katıldı. Bu Neskuten ve ben yoldayım.

Pepa Votrok zor, VS DL'den şaka yapacaksınız, onu takip ettiğim için Argüman çok yetenekli, ama yoğun ailede hiç kimseye karar vermedi. Her zaman bireysel politikacılar, yaya DKA ve ilk Springerov'un adımlarını eleştirdim. Politikacılar olduğunuzu unuttuğunuz hissinin mm. Adam Kulda, içme belgesini eleştiren bir Obansk Derneği kurmamız yasaklandı.