Hradec Králové hakkında futbolcu Karel Spáčil ve Pilsen'e taşın

IstAh

Member
CT çok D, ama Pazar günü başımı vereceğim. Muhtemelen sonuçları izleyeceğim, ama EK Loulen ve ben evde olduğundan. Bu nedenle, Hradec Jersey'de son Bohemler Praski Bohemlileriyle Pazar Düello olacağı bir futbolcu için kuruldum.

Bir yıl sonra ve uzun süre PL'den Hradec'te Angam daha fazla paketlendi ve sezondan önce Pilsen'de gösterilecek. O ve kulüpler UV kışları için anlaştılar.

Şampiyonluk için grubun son turunda ne kadar büyük bir voltaj, NM'de beni yakında şampiyon ligine koyup koymadığınıza karar veriyor?
Bunu yapmak için bir ev vereceğim, paketin kendisini çamur edene bir geçiş olurdu. Ama yapamazsa, bir yıl içinde benimle yapacağınızı düşünüyorum.

HRadec'te VAE Days kuruldu, ne kadar gidebilirsiniz?
Pten ve Cumartesi Trnink, Pazar günü ve hepsi. Gerçekten pek bir şey yok.

E Bu günlerde içecek, ikinci MSC. Hoşçakal nasıl gerçekleştirdin?
Bir yıl boyunca Hradec'e döktüğüm Prostjov'un farkı ve PL, burada yapabilirim. Hradec'e ayağa kalktığımda, daha fazla kazanmak için sadece prostjov stail'deyim ve hepsi bu. Burada çok büyük olmasa bile yapabiliriz. Oğlanları yerine getirdik, veda edebileceğim bir karanlık olduğunu söyleyebilirim.

Ancak Louen için çok fazla olmayacaksınız, vs sezonu için 21 yaşın altındaki Avrupa İK Şampiyonası …
Umarım (SMCH). Belki de adaylığa gireceğim. Son ligden sonra MT olacağım, bu yüzden futbolun göreceli bir barışı olacağım ve sonra AD 21'de olacak. Gideceğim bir kamp ve sonra adaylık için ekil olacak. Kamp ilk kez tüm EIT olacak.

Hradec Konte Calm'da, kışın, herkesin ne olacağını netleştiriyorum. Sonunda Pineslo VM?
Kışın değil sakindi. Sadece HRT HRT'ye gidebileceğim gerçeği yüzünden değil. Geçen sezon başım ve VM ile, öyleyim. DN sinirlilik ve karanlık. Bu bir futbol ve bir değişimin hayatı olacak.

Karvinsk Zlonk Alexander Buek Dobh Krlove Hradec Karel Spil, m attı.

Reln ne zaman gerçekleşecek?
Dolu var, nerede olduğunu görmeliyiz ve NJ'ye aday gösterilirsem Avrupa Şampiyonasına ulaşırız. Sonra Pilsen'e giriyorum.

Sonu ve futbol salonunu nasıl bulacaksınız?
Hradec her zaman bir sweatshirt, yani kalp atışı üzerine yazdığım şey olacak. Bu yıl o yıl ve burada oturuyor. Bir yıl ve PL futbolda toplam bir köstebek zamanı olsa bile, HRadec sayfalarını kandırdım. Ve kulüpte, hayranlarda veya etrafındaki insanlarda, genel olarak şehir. Gerçekten kötülüğün kalbi. Eğer gelecekte Mon, Rd ile VRTM olacak.

Hradec'ten ne hatırlayacaksınız?
Temelde Hradec'in ligde atamam için çok şey vermesi için alıyorum, küçük bir çocuk olarak hayal ettim ve her zaman onu istedim. Hradec bana yaptı ve ben Bay Sabou'ya götürdüm ve o anda ikinci ligde çok fazla metre aldığımda bile Hradec'e götürdü. Trenr Kotal hemen bana hiti hakkında ani verdi ve ben pleitliği yakaladım.

Njak hafızada bir an mıydı?
Daha fazlası vardı. Bazı duygusal. Sezonun ilk sezonunu hatırlayacağım. Kendi UV setimizi aldığımızda 0: 0'ın sonunda Teplice ile oynadık. Ancak karar reddedildi ve SVJ VTN'ye gitmeyi başardık. Bu iyi bir andı.

Sezonu, UMSTN'in üst yapı gruplarında Pazar Finl misilleme ile bitirin. Bohemlerde ilk kez, iyi bir ANC geliştirdiğinizde bile 0: 1 kaybettiniz. Porku'yu nasıl içtin?
E Koda, hepimiz. Sonraki doksan dakika oynamış olsak bile, muhtemelen bohemka üzerinde GL vermeyeceğiz. Kabinlerde, onlar için mümkün olmadığını çizdik, bu yüzden evde size veriyoruz. Muhtemelen böyle, özellikle değil, stelecky soluklaşalım. ANC'ye geldik, ama Gly Bohuel'i vermedik. Ama sonuçta sezonun son evine ve sonuna kadar tuttuk.

Bohemliler nasıl bir rakip? Prag'daki Utkn ile karşılaştırıldığında NCO NCO?
Değişim, evde oynamamız olacak, ancak Bohemka başka bir içmiyor. Kendinizi neredeyse tüm sezon aynı futbol altında sunuyorlar. NS'de SP olacak, tutuklamadan coşku için görme yolundan ve evde oynadığımızı görmek zorundalar. Bu son kez. DME olduğunda, VTS bunu kaçırmaz.

Muhtemelen VS için oldukça duygusal olacak, sadece “Prag'daki herkes olmayan üstyapıdaki umstasyon hakkında bile.
Bunu yapmayı umuyoruz. Üstyapı üzerinde Nzori olsa bile, NS için hiçbir şey, Kad Yin'de olduğu gibi bir lig macunu olduğu gerçeği ve intikam almak istiyoruz. Finl'de ESTCE olmasa bile, Bohuel'i kendimiz ne yapabileceğimize ulaşamadık. Grubu kazandığımız hayranları değiştirmeye çalışalım. Umarım şüphesiz içecekler ve nae vtzstvo'yu görecekler.