Hradec Center Aupark'taki çocuk neredeyse korkuluk üzerinden saldırdı

IstAh

Member
30 Pazar günü madenlerin olayına. Bezna Mole 14 saat beslendi. Muhtemelen çocuk iş merkezinin Tetm katındaki Jdeln Zn'deydi, burada prohuma ile bir çocuk köşesi vardı. DTI alanı, bir metreden daha düşük olan diğer masalardan bir departmandır. Çocuk birinciye tırmandı ve cam balgamın soygunundaki duvardan terledi. Camı elleriyle yakaladı ve galeri galeri dışındaydı.

Pavel Plek, sadece tragdia'nın eksik olduğu durumu boğdu.

Çocuk işaretledi ve dışarı çıkmak için sadece ikinci oldu ve böyle bir PD Bohuel olmazdı. Diğerleri sadece giyinmiş ışıkta harcadı, değildi ve dönmedi. Çocuk kurtardı, Plek açıkladı.

Ondej Uhjek ışıkta giyinmişti. DTTE, bağının dışında olduğunu biliyordu. Kamard ve OBD'deki iki DTMI ile ilk milyon ilk milyon.

Ekte i, örneğin duvara tırmanmak ve parlıyor. Hemen ayrıldım ve yakaladım, çünkü büyük bir asal olduğumu söyledim. Musluk üzerindeki STL'de ve camı aşağı doğru sürdü, sosislere dikkat çekti.

Çocuğu yere koydu ve ailesinin bulunduğu NJ Zvvdt'den denedi. Jene DT cevap vermedi. Bu nedenle, çocuğun erkek çocukları bir mantardır ve el güvenlik kapanışları ararlar. Sadece Zzem'e koyduğu çantayı bunaltı.

Uhjek, onu merkezin merkezinden veya güvenlikten NKO'yu aramaya yönlendiriyor olsaydık, Uhjek açıkladı.

Baba köşeye oturdu

Aynı DT bu arada kayboldu. Bir an için dtemime döndüm ve kaçtı. Bunu bildiğimde, NM için bedeniz, çünkü diğer taraftan camın üzerine tırmandı, Petr Chvojkov, Ondej Uhjek ile merkeze içti.

Çocuk bir galeriydi ve köpeğin derinliğinin iki katlı olduğu şehir Nad Eskaltory'de açıklığa tırmandı. DT'de güvenlik halkı ve şehir işçilerden birini izledi. Çocuk yine merkezin merkezinden dönen Uhjek tarafından biliniyordu. Çocuğa dedi ve onu yakaladı.

Eşsiz kameraların yardımının yardımını kaydettik. Oğlunu seninle tuttu, ayakta duran ve sonunda köpek camına yaslandı. PD o anda tehdit etmedi. Çanta, fark edilmeyenlere göre taşlama üzerinde kalırsa, kaza olma olasılığı bilinecek, Idnes.cz editörüne, sınırsız bir kameradan bir sinsi olan Martin Proke'nin teknik manaer. GDPR ile ilgili tüm video merkezi davet edilmemelidir.

Diğer tarafta beni çok küçük dt çok anlamsız içebilirim. Muhtemelen silah iyi değil. U bk ile köpek parladı, Ondej Uhjek merak etti. Şehirde, güvenlik çalışanı aldı.

Ondej Uhjek, çocuğun bir bardak silahı nereye çektiğini gösterir.

Bir süre sonra, bir süre sonra, kelimelerle biraz iki tanesi bir tüy olmasıydı. Kurtarma ve güvenliği ZDKA'nın arkasındaki masaya oturan babasına götürdü. Çocuk köşesindeki DT görülemedi. SVDK'ya göre orada Dalmi halkıyla konuştu.

Bir DT HLD'im olurdu ya da en azından NJ'ye ağırlık vereceğim. Orada gerçekleştiği için sürüklendim. Düştüler ve dikkatini bilmiyorlardı, Chvojkov'un başını büktüler, çiftliğin Laxn olduğu.

Prosedürlerin merkez modifikasyonu

Uhjka, Jin VC'ye gitmek için baktı ve kimse etrafta çocuklara yardım etmedi. İnsanlar oturdu ve kimse acı çekmedi. Onu görmek zorunda kaldı, idnes.cz editörünü görmek zorunda kaldı.

Center Lo'ya göre, ailenin yeterince yemediği kesinlikle mükemmel bir durum. Aupark ve ASU VYHLEDV'de Zatoulan DTI VAK Güvenliği.

Martin Proke, bu özel itirazın tabanında, prosedürün belirsiz ajansı merkezde kayboluyor, böylece CCTV (kamera) çevresinin bu kattaki döküntü ile açılıyor.

Yarışmaya bir nokta al