Hawaii Ironman yaz aylarında tekrar Hradec'e dönecek, triatletler Opočno'ya gidecek

IstAh

Member
Hradec'teki Hinds, hem spor hem de sosyal seviyenin durumları oldu. Sadece Hradec'in Ironman'ın gerçekleştiği ilk Çek şehri olması Ada Hradek için ve ilham alıyor. Çağrılar sadece ESK, SVD AST akiferi tüm dünyadan tanıtıldı. Primorka Hradec Krlov Pavlna Springerov (HDK), sadece Ironman triatlon halkına Vestrann sporcuları için ilginç bir disiplin olarak yaptı.

Hradec U SI, Park 360'ta Ttenn Tiyatrosu Festivali veya MegaConcerta gibi hem bölgesel hem de küresel etkinlikler için, Ironman'a eskiden olmasına rağmen, Pesto mükemmel.

Şehirde çeşitli spor, daha fazla temsilci var, bu yüzden Avrupa basketbol şampiyonasını bulduk. Primorka, basın akiferinin kelimenin tam anlamıyla şehri sular altında kaldığında, benzersiz, çok otantik ve güçlü yaşamlar olarak kabul edildiğinde olayın olduğunu düşünüyorum.

ECE'de yüzmek mi? Zekar

Şimdiye kadar, yedi MSC'den daha az olana kadar, yuvaların kaydı hızla Miz Au, birçok yabancı konuşmacılar arasında.

Hradec Krlov'da ast için karar verdim, çünkü triatlonova zvody bana ver ve bana tek ve ilginç şehirde seyahat etmek için spor için çok fazla pleity ver. Bu ZVOD hakkında fazla bir şey bilmiyordum, ama örneğin 2024'teki etkinlikten fotoğraflar çektiğimde Asti'ye ilham verdim. Örneğin Majorka'da veya Cairns'te aradığım yerler değil, diğerleri için olacak. ECE'deki hatamla ilgimi çekti, çünkü ilk NVTVA Eska olacağı Avustralya Jack Hubbard'ı tanımlamak istediğim bir yarın denemek istediğim bir yarın.

Örneğin fotoğraf ve fotoğraftan, ESK'da yerine getirildiğine hevesliyim, dolduruyor.

Başlangıç belgelerinde, tek Avustralyalı değil. O kadar folker Hanusch olacak, ama folker Hanusch olacak, ama çok fazla ortaklaşa: mm orada. Ailem Ila yüzyıllarca Moravya ve büyükbabanın kurt Nmecko'ya kaçtıktan sonra. MM Esku Stle ilişkisine.

Folker Hanush, seyahat etmeyi kolaylaştırmak için düşecek bir Ironman 70.3 arıyordu: Umarım 2026'da Dünya Şampiyonası'na hak kazanıyorum, bu onun kendi pleity, nasıl ikiye ulaşılacağı. Buna ek olarak, ilk başta Loskova Ronka hakkında iyiydim, bu yüzden de deneyeceğimi söyledim.

Ironman 70.3 MV Hradec Krlov Lisansı İki Ronky'ye gidecek. Hradec U Pat. Pla, Dailo ve Nae'yi yapmayı uzun zaman yapardım. Ironman, oynadığım şehirdeki ilk atmosferin altını çiziyor. Primorka, yeni dinamik ve enerji pimi, iç hradec, belirtti.

Diyelim ki gip nmst

Bu yıl doğru rotalar olacak, değişiklik Bisiklete Bisiklet ve Beck Sti olacak. Bisiklet rotası yolların onarımından bıkmıştır.

Gladitoi m on strk

Josefov Kalesi o Giriş 12. Ronk Extrmho Peck Gladyatör yarışı. Başlangıç, yeraltı koridorlarına ve tarihi burçlara giden rotayı tanıtan 500 dostlch ve 200 dt idi. VTZI oldu Marek Jr33 dakika 40 saniyede özel olarak seyahat eden ve Zuzana Akov ASE 39 dakika ve 59 saniye ile.

Josefov, iki yeni gelişen eşsiz bir şehir. Kalenin karanlık koridorlarından geçmek benzersiz bir şey, ASTNK'dan birini derinleştirdi.

Gladyatör Yarışı bu yıl Dalm Fortress'te başlayacak 20 Haziran Terezn'de.

SportTisio belirtisi altındaki Dotho -Substance programında Valentnsk bh Açık DüşkünCumartesi günü başlıyor 15. Nora saat 12'de. Asfalt boyunca bir kilometrelik bir rota ve ormandaki yolda kuşlar, Canicross için idel ve aile yürüyüşü alacak.

Romantik bir atmosferle büyülenmiş olmanıza izin verin. BH'yi seviyorsanız, buradasınız, örgütlenir. 11 kilometrelik Dr Jan Vetch ve Adla Strnsk kaydolun.

Ancak bu, doğru NM'nin Vrava çevresindeki yeni rotaları test etmek için monost sağlayacak. Obervovac istasyonuna ve fanzna'ya verileceği perde ve Tebechovice Pod Orebem'in etrafında hedef tutuyoruz. Yerel kırılma, bisiklete binmek için kesinlikle idel ve orijinal rotada değil, jet lep'in kalitesi, Petr Picka'nın derinleşti.

Böylece Beck devresi değiştirilecek ve BCE, geçitler arasında tarihi STI Hradec ve BL'ye daha fazlasını alacaktır.

Haberlerden, akiferlerin TDU'daki Elbe PS Prask Köprüsü'nden, Kutsal Ruh ve Ikovy Sets Bölümü'nün geniş bir alanında bilgilendirileceğini söyleyelim. Her iki değiştirilmiş yol için de detayları tartışalım, Picka.

ESK Ironman Yumuşatıcılar için Podcast Uzmanlar Konseyi için hazırlandı. Modertor ve spor yorumu Tom Budka, konuklarla sadece triatlon ile görüşecek.

İlk Ronka'nın atmosferini zil yapanlar, Grand Modertors Daniel Stach ve Miroslav Lenka'yı hatırlayacaklar. Zobodnk ve NVVNK'nın birçok tepkisinde, iki meraklılar büyük ölçüde değerlendirildi ve mana, ikinci Ronka'daki büyük atmosfere baktıkları boğazız.