HAVERİ: Tondur’un Savanur taluk köyünde bir baba, anne ve evli kızının intihar ederek yaşamını yitirdiği bildirildi. Haveri, Perşembe günü, Rs 25 lakh kredisini geri ödeyemedikleri için. Olay, kızının düğününden ancak sekiz ay sonra gerçekleşti.
hangileri öldü Hanumanthagouda Patil, 54, eşi Lalita50 ve tek kızları Netra, 22 yaşında. Üçü de Perşembe sabahı evlerinin tavanına asılı halde bulundu.
Hanumanthagouda’nın, mezun bir mühendis olan Netra’nın düğünü için 25 lakh Rs kredi aldığı bildirildi. Haveri Polis Müfettişi Shivakumar Gunare’ye göre Hanumanthagouda, mali sorunlarından kaçmak için içmeye başladı.
“Hanumanthagouda, bir ev inşa etmek ve Netra’nın Davanagere sakini Umashankar M ile evlenmesi için bireylerden ve yerel bir bankadan kredi almıştı” dedi. malleshappaHanumanthagouda’nın bir akrabası.
Malleshappa’ya göre, Hanumant Gouda bankadan mesajlar almaya devam etti ve ayrıca özel borç verenler tarafından ödenmemiş borçlar için takip edildi. Malleshappa, hem Hanumanthgouda hem de Lalita’nın tefecilerden ve banka yetkililerinden kaçmak için son iki aydır kızları ve damadıyla Davanagere’de kaldıklarını da sözlerine ekledi. SP, “Bir vaka kaydedildi ve soruşturma sürüyor.” diye ekledi.
Malleshappa sözlerine, üçlünün Çarşamba akşamı intihara teşebbüs ettiğini ancak akrabalarının Perşembe günü bir görüşme yapacaklarını söyleyerek onları caydırdığını söyledi. Ancak Hanumanthgouda, Lalita ve Netra daha sonra Tondur’a gittiler ve eve döndüklerinde bildirildiğine göre aşırı bir adım attılar.
İntihar düşünceleriniz varsa veya duygusal desteğe ihtiyacınız varsa, intiharı önleme yardım hatlarını arayın – Arogya Vani: 104, Sahay Yardım Hattı: 080-25497777.