Evlat edinme planı okulu olumlu yanıt aldı | Hubballi Haberleri

IstAh

Member
HUBBALLI: Hükümetin okullara yönelik evlat edinme programı iyi tepkiler alıyor Dharwad ilçe, ilçede çeşitli dairelerin memurları olarak 212 alt ve üst ilköğretim okulunu sahiplendi.
Komiser Yardımcısı, CEO, Ormanları Koruma Yardımcısı, Bölge Cerrahı ve diğer yetkililer okulları sahiplendi. Okul eğitim departmanı da dahil olmak üzere diğer devlet dairelerinden ilçe ve taluk yetkilileri, kapsamları dahilinde okulları benimser. Yetkililer her ayın ilk Perşembe günü okulları ziyaret eder. Ayrıca öğrencilerle etkileşime geçin ve okulla ilgili şikayetlerinin farkında olun.
Bir kaynak, Devlet Okulları programının onayının, eğitim departmanı ve farklı departmanların yetkilileri tarafından okulların aynı anda benimsenmesi ve okulların geliştirilmesi amacıyla Ağustos 2022’de hayata geçirildiğini söyledi.
DC Gurudatt Hegde Hükümet Lisesi, Kalakeri, CEO’su kabul etti, Suresh Itnal devlet okulunu benimsediPudalakatti, ekstra DC Shivan ve Bhajantri evlat edinildi Devlet okuluSattur ve diğer departman görevlileri farklı okulları benimsemiştir. İlçelerde 212 devlet okulu olduğunu söyledi Rashtriya Mashyamik Shiksha AbhiyanSaid Proje Koordinatör Yardımcısı ve Bağlantı Noktası Görevlisi SM Hudedamani.
Yetkililerin, akademik ilerlemeyi gözden geçirmek, tavsiyelerde bulunmak, rehberlik sağlamak ve ayrıca öğrencilerle iletişim kurmak için ayda bir veya iki kez okulu ziyaret ettiğini söyledi. Eğitim departmanı, hükümet, bağışçılar ve yerel halk, okulun şikayetleriyle ilgilendi ve eğitimle ilgili çeşitli kolaylıklar sağladı.
DDPI Shankmuk Swamy Kaladimath, DC liderliğindeki yetkililerle görüşerek programın bölgenin diğer bölgelerine genişletileceğini söyledi. Yetkili, bazı yetkililerin ziyaret raporları sunduğunu söyledi. ZP CEO’su Suresh Itnal, “Bölüm görevlilerinin sorunları bilmesi için okulu sahiplenmesini sağladık. Yetkililer daha fazla gelişme için okulları ziyaret eder. Daha fazla devlet okulu kabul edilecek.”