Darida Çek Cumhuriyeti'ne geri döner, Hradec Králové'yi güçlendirir

IstAh

Member
Darida Poznil Nvrat Ttenn'deki anavatanına girdi, ancak kulüp açıklamadı. Creative Sedopola henüz Matecko Plze, SNV 2011 ve 2013 Zsali Ligi unvanı kadar en yüksek oynamamıştı. ARIS'te yeni bir sözleşme yaptı, ancak sonunda Hradec'e ücretsiz bir İK olarak aşık oluyor

Bu yıl, sertler hakkında yemek yiyordum, ailemde buradayken, EUV ve sondaj deliği Dom ile devam etmek istemiyorum dedim. Ech ve burada Hradec'e karısı Taho vtky ile. Bence DL eklemek istiyorum güç ve futbol ile dolu, ayrıca bu varyant sunuldu. Her şeyin ortaya çıktığı ve buradayım, dedi Darida.

Nmecko'daki en büyük strvil Darid. İki yıl boyunca Freiburg'da aldı ve Yedi ve Yılın PL'si Hertha Berln için oynadı. CONTER M 76 bitkisinde ve sekiz GL'de de teknoloji Avrupa ampsiyonlarıdaydı.

Hradec'in çok benim, geliştirebileceğim üfürüm yok. Sabou'nun spor editörü, MV Esk, Nmeck ve Eck League TM 400'ün 70 değil karanlıkta bulunabileceği mezardan bahsedelim. Yılın Futbolcunun içeceği, karakterinin olağanüstü olduğunu söyledi.

Biraz biraz transfer yaptığımda, bunun büyük olmadığını düşünebilirim. Ayrıca Hradec DM'deki Vlace ve burada yaşayacağı noktalar da vardı.

Darida bana Bohemiler 1905'e karşı grubun üstyapı finallerinin evinde UV Pazar günleri desteklemek için bir diva olarak yeni bir takım arkadaşı.