Century Club Kanpur 2047 Vizyonunu Şekillendirecek | kanpur haberleri

ForAhmed

Global Mod
Global Mod
Kanpur: yüzyıl Kulübü Vision Kanpur 2047’yi etkin bir şekilde şekillendirmek için baş geliştirme görevlisinin başkanlığında kurulmuştur. Bölüm Komiseri, ek Bölge Sulh Hakimi (Şehir), Eğitim Görevlisi, Eş Direktör atadı madhyamik shiksha, İlköğretim Müdür Yardımcısı, İlçe Okul Müdürü. Century Club üyesi olarak bölge ilköğretim görevlisi.
Kulübün tarihinde yapılan ilk toplantısında Vikas Bhawankafa geliştirme Sudhir Kumar kulübün adını okul ve üniversite öğrencilerini bağdaştıracak 100 yıllık bağımsızlık temasıyla Century Club olarak değiştirdiklerini söyledi. Sudhir Kumar, okul ve kolej düzeyinde bir öğretmenin koordinatör olacağı ve öğrencilerin müdür tarafından aday gösterileceği Century Kulüplerinin kurulacağını söyledi. Century Kulüpleri, Kanpur için kendi okullarında zaman zaman seminerler, atölye çalışmaları, sloganlar, denemeler, resimler, duvar resimleri, konferanslar, konuşmalar, toplantılar, koşular düzenledi. Öğrencilerin ilham alması, ilerlemesi ve hayatta başarıya ulaşması için şehrin farklı bölgelerinden seçkin ve bilgili kişilerin kulübün ana programlarına davet edileceğini söyledi. tnn