BELAGAVI: Eski bakan ve Gökak yasa koyucu Ramesh Jarkiholi hükümeti, bağlantılı olduğu seks CD’si vakasını Merkez Soruşturma Bürosu’na (CBI) devretmeye çağırdı.
Jarkiholi, Karnataka’nın “kanıtı” olduğunu iddia etti. Kongre Devlet Başkanı DK Şivakumar CD’nin çıkarılmasında parmağı vardı. 2019’da BJP’nin hükümeti kurmasına yardım etmek için Kongre’den ayrılan Jarkiholi, “Shivakumar’ın kariyerimle oynayacağını söyleyen bir ses kaydım var… Özel hayatımı mahvetti.
Bu nedenle, eyalet hükümetinden davayı CBI’ya devretmesini talep ettim.” Jarkiholi, davaya Shivakumar’ın iki yardımcısının karıştığını iddia etti. Biri Sira’ya, diğeri de Hz. Devanahalli.
Jarkiholi, polisin Devanahalli’den gelen asistanın evinde yaptığı arama ve el koyma operasyonunda biri soruşturma görevlilerine ait olmak üzere yaklaşık 110 CD’nin bulunduğunu söyledi. “Shivakumar birçok yetkiliye CD’lerle şantaj yapmaya hazır. Jarkiholi, “Kimsenin benim gibi komplolara maruz kalmasını istemiyorum” dedi. Ancak, “Bunun gibi 100 CD çıksa bile geri dönüp savaşacağım” diye ekledi.