Bira hikayeleri topluyoruz, Suk'u tasvir ediyoruz. Ayrıca eski kale kalesinde benzersiz olanları var

IstAh

Member
Bir erkek sbbal olarak yakınındaki avlu Krlov Nad Labem'den Rudolf Suk, eski dükkanlardan ve barlardan bir şeyler büyüdü.

Reklamlarıma kabul edildim ve her zaman ticaret tarihine sahibim. Eski reklam işaretleri ve kararnameler aldı. Bir kez eski bira loev kaçırdım ve tek kişi olduğunu buldum. Bu, PBH birasını almanın ilk dürtüsüydü, hatırla. Sadov bira fabrikasından Liev, Hrabcho Harrach'ın büyük bir arması ile ZMEC'in sergisinde anlaşılabilir.

CLAVED SBRKA T on binlerce yarı -semi. 16. yüzyıl, çok eski iş ve kararnamelerden ve ilk cumhuriyetin sonunda 16. yüzyıldır. Çek Cumhuriyeti ve Avusturya-Macaristan kronlarının kronları tarafından başlatılacak.

Her zaman portföyün kalitesi olan NS için hiç bir miktar olmamıştır. PBH birası, etrafta olan her şey, nasıl tarandığı, tüketildiği, teklif edildiği ve derlendiği anlamına gelir. Zamanın bir PBH'si, dönüyor. SM, Plzeskho tipinin dersinden başka, ancak en iyi kuantum birası bile değil.

Hazineler sen shnj tko

Son yirmi yıldır, oğlu Sbrky'nin tiksinmesi ile. Ondan kurtulmak istemediğim için. İçine aldım. Hatırladığım şey, eski -kaliteli aldı ve tutuklamadan beri çok şey vardı. Modern daireye katılan bazılarına piel yaptığımda, gariptim, UVD Rudolf Suk Mlad.

Polni objdj Ble Markets and Borsası. Bira temalarıyla açık artırmada satın alın, bunlar veya diğer pompalardan katılacaklar. Ülkenin her yerine seyahat edin. DKY sadece pikratory ile değil, aynı zamanda dışarıda, çoğunlukla aynı zamanda dış cepheyi bulan veya alan kişilerle temas eder.

Bir upront almak 90 yaşında çok daha olası değildir. DV'ler PDCH'de çok fazla idi, barlarda oldukça BN Star Beer LHV alabilir. O zamanlar durum böyledir. Pivnni Publishing çok popüler;

VEP ile Devn Lednice

Benzersiz Zmeck Fuar Bira Treasure Echoeet: Pltunov Devn Bira Fabrikası Lednice, VEP ile birlikte 80. 19. Cent. Zen, isim Devn Barrels veya Ferk yakınlarındaki markalı şirketin nadir Liev'iyle doluydu.

Korbelov slisinde, Ancim, Askerler ve Lechta'mı içtiği bir tankard var. Bazı şekillerle etkiliyorlar, işleme ve kaçıyorlar. Barok Holby ve DBNY en iyisidir. Vepe pipomnaj umleck dla ile dekore edilmiş çalıştırın.

Kale ve ZMEK Yıldız Kaleleri

Şehre Gotik kale Daha sonraki pistavnm ile Renasannm seni içinde durdu 14. Yüzyılın Sedovk Kalesi. 17. yüzyılın ilk yarısında. Valdtejn Albrecht; Schlik.

Bir yıl sonra [1945 anıt Sttu ve Chtralyıl içinde 1960 bile yıkmaya karar verdi. Şehrin Nationwide Vulk Vladimr Holman's'ın pedize edilmesinin DKY girişimleri geri dönmeyi başardı.

Yıl içinde 1994 Sahibi ile Yıldız Kaleleri köyüyıldaki değişim ile kale 2007 satın aldılar Suk'un kocası. Bir yıl sonra Onarımdan sonra anıt açıldı.

Şimdi rahatsız edici PT Haddkovch: İki tarihi ve Patchov. Yıldız Kaleleri Dragons, Vly, Arodjov, Sktkov ve yüzlerce başka yaratık tarafından yerleşti. Bir restoran ve bir Downtow Kvy ile bir kompleks ki Açık UlusalKvtno'dan Ağustos'a Günlük. Sezon için yüz bin turist değil. Pou ve Back Halats'ın sahibi ve ülke temaları olan bir şey. VCE web sitesinde www.starehrady.cz.

Sahibinin kalbi, eski bira LHV'lerinin ve 19. ve 20. yüzyıllardan itibaren reklam işaretlerinin büyük bir koleksiyonudur. Var olan büyük bira fabrikalarını temsil eder ve DVNO'daki kişiler kayboldu. İkisi BN Vbava Inn'e çarpan Stecch ve Puntovacch makinesinin yıldız kompresörleri veya plakaları.

Pub kimlikleri, masalar, ekler, lhvravky var ve 19. yüzyılın ortalarından itibaren geliştirici, tobces'teki seramik dzy gibi hanları verdi.

Plasts Fiiliers yıldız giriş teknisyeni ve popts mobilyaları hala episif bir süreçle büyülendi.

Bazı explows, örneğin Krlovdvorsko bölgesindeki Hibojed'in orkestrası SUK'a geri yüklenmelidir. Onu otuz yıl boyunca düşmedim, Starm Chlv'de STALT, SBRKA'nın kurucusu yere düştü.

Sbrkov Pedmty hiçbir yere yazmıyor, MV Head'in kayıtlarını kaydedecekler. Loev zamanında, imza veya takıldığı zaman ve hangi durumlarda olduğunu hatırlıyor. Sakinler hakkında bile.

SVJ PBH ve Merm için Cadded, not edildi.

Şair tükürmesi, gözlük, LHV ve reklam işaretleri bin, Stecco makinelerine gidiyor ve yüzlerce var. Çok fazla bira ve etiket var, AB tüketilemez. Sergi sadece staby, geri kalanı Change Depositch'e yatırılıyor.

Maruz kalma bir kat aldı

Sukova, Djinch biralarına, antik kalelerde, Çek ülkelerinde ve dünyada, mevduatların tutuklanmasında görülebilen dünyada bira bakışını işledi. Rönesans değişiminin tabanından maruz kalma, sekiz venonda gıdıklama odaları orijinaldi. Pubite birkaç yıldır hazırlanıyor ve ekliyor.

Loskova yılında, test operasyonunda ilk nvvníc oldu, bu yıl derinlik devresinin tam ısırığı dolu olacak.

En çok maruz kalan kameraların fiyatı yüz bin kron, aile değeri için tatmin edici olmayan bir sbrka m çantasıdır. Abartma olmadan, PTM Generacm'ın bir mesajıdır. Sonunda nae naeat ve pravnouata u da biranın şeytanlar olan Rudolf Suk'da olduğu için verilmeyecek.

Çiftlik kültürü düştüğünde bile, Çek birası ve Petrv'in demleme fenomeni. Nae Sbrka Kt Pat ve Pomh geleneği, biranın ECH'nin bir hazinesi olduğunu korumak için Dodv oğlu.