Bir çocuğu öldürmekle suçlanan adam mahkemeye eşofmanla geldi. Yıllardır meth kullandığımı iddia ediyor

IstAh

Member
Duruşma salonunda özel bir vasi maaşı ödenirken, basın fotoğrafları ancak yaklaşık beş metre mesafeden görüntüleyebildi. Obalovan hapishaneden bir refakatçi tarafından nakledildi, sadece gitmesi istendi.


Thiaticitelet Brta tenis ayakkabıları ve eşofmanıyla yüzüyordu ve yakalandığı günden bu yana saçlarını uzatmıştı. Çok sayıda yerlinin dünyaya gelişine dair beklenti gerçekleşmedi. Halkın dışında sadece bireyler olay yerindeydi. Biri paketlemeyle başladı.


4 Ocak günü saat 17.24 civarında, ana tren istasyonu raylarının yakınında 12,4 santimetre uzunluğunda bir mutfak bıçağıyla yaralı bir çocuğa defalarca saldırarak kafa, gövde ve sağ üst ekstremitede bıçak yaralarına neden oldu. prospektüse bakın.


Dosyaya göre, 25 bıçak yarası almış, bunların en belirginleri göğsün ön kısmında ve sırtın göğüs bölgesinde olmak üzere iki delici bıçak yarasıydı.


Zarfın içindeki akciğerlere, akciğerlere ve göğüs çekirdeğine delici bıçak yaraları nedeniyle dış ve iç kanama sonucu hasar gören bu küçük çocuğun ölümüne neden oldu.


Uyuşturucu ya da alkolün etkisi altında değildi



Senato başkanı Lubo Sovk, bir itiraf ve suçun kabul edilmesi ve bir savunma anlaşması olasılığını önerdi. Avukat, tekliflerden yararlanmayacağını, müvekkilinin ifade vereceğini söyledi. Bu olmadı.


İfade vermeyeceğim, sadece sarılmış durumda. Bu nedenle yargıç polisle yaptığı görüşmeyi dinledi.


Malovice'de bir pansiyonda kalıyorum. Çalışmıyorum, çalışıyorum. Başka ismim yok. Bende bu derece şizofreni var, hastayım ama ilaç kullanmadım, bunun için emekli maaşım da yok. Muhtemelen başım ağrıyordu. On yıldır her gün damardan meth alıyorum ve bunun karşılığında ailemden emekli maaşı alıyorum. Bu yüzden votka ve aperol içerim. Olanlardan dolayı üzgünüm, olanlar için üzgünüm. Bu konuda ifade vermeyeceğim, polisi aramasını söyledi. O dönemde olayı hatırlamadığını, sadece kürsüye çıktığını iddia etti. Bugün ise mahkeme önünde kendisinin hiç de deli olmadığını söyledi.


Savunma avukatı Ji Slezk daha sonra medyaya çıktığında koridordaki hastalığa ilişkin sözlerini düzeltti: Şizofreniden bahsediyordu ama uzmanlar bunu tespit edemedi. Yani bazı zihinsel sorunları olabilir, sanırım bazı olağan ilaçlar, belki antidepresanlar kullanıyordu, mantıksal olarak bununla nasıl başa çıkacağı ona kalmıştı. Özellikle onun durumunda hap değil sigara içmenin önemli olduğunu düşünüyorum. Uzmanlar onun o sırada uyuşturucu etkisi altında olmadığını, hatta alkolün bile etkisi altında olmadığını tespit etti.


Savunma avukatı, uzmanların sanıkta belirli saldırganlık unsurları bulduğunu ancak zihinsel bir bozukluk ortaya çıkarmadığını, ancak zekasının çok düşük olduğunu söyledi.


Savunma avukatı Slezk, o sırada tanıma ve kontrol yeteneklerini etkileyecek hiçbir durumun bulunmadığını söyledi. İddiaya göre müvekkili konu hakkında yorum yapmıyor, sadece evde olduğunu ve polisin kendisine orada sürpriz yaptığını ifade etti. Savunma avukatı, sanığın olup biteni kabullenemediği ve dolayısıyla pozisyonunu paylaşmadığı için üzgün olduğunu bile doğrulamadı.


Çünkü savaştılar, yapmadılar



Devlet temsilcisi Lenka Faltusov, cezaevindeki polisin, sarılı kişinin girişe doğru hasar vererek salonu terk ettiğini gören kişilerin ifadesini aldığına dikkat çekti. Uzun süre geri dönmeyince bir tanık, sarılı PMO'nun akışını gördü.


Savcıya göre kendisinin ve mağdurun kanının ayaklarında olması da sanık aleyhine delil teşkil ediyor ve bu durum genetik alanında uzman bir kişi tarafından da doğrulandı.


Sivil bir kadın olarak cinsel faaliyetlerle sınırlı olduğunu, bu yüzden bir vasimin olduğunu söyledi. Uzman psikiyatrist, kendisinin herhangi bir akıl hastalığına sahip olmadığını ve bu nedenle cezai sorumluluğunun bulunduğunu tespit etti.


Sanığın öne çıkmaması ve yaralının hayatını kaybetmesi nedeniyle olayın nedeni hakkında bir sonuca varmak mümkün değil. Alobkyn, sigaranın (bir gerekçe olarak) yalnızca bir varsayım olduğunu, sigara ya da başka bir şey olabileceğini söyledi.


Psikiyatri alanından bir adli tıp uzmanı da sabahın ilerleyen saatlerinde mahkemede ifade verdi. Sarılmış tek bir kişiyi etkileyecek tek bir akıl hastalığına rastlamadım. Zekası oldukça ortalamanın altındadır, kişiliği sosyal açıdan az gelişmiştir. Düşüncesini etkileyecek bir ruhsal bozukluğa rastlanmadı. Eylemlerinin sonuçlarını fark edebildiğini, olay anında bilişsel yeteneklerinin tamamen korunmuş olduğunu ifade etti.


Uzman, şizofreni hastası olabileceği teorisine katılmıyor. Ben şizofren değilim, test günü bunu kanıtlamadı” dedi.


Bir başka psikiyatri uzmanı ise mağdurun yeniden sosyalleşmesinin hoş olmadığını, çok dürtüsel olduğunu, yaşam tutumlarını değiştirmesine engel olan alışılmış bir yaşam tarzına sahip olduğunu belirtti.


Orada kik, beli'yi duyduk



Mağdurun arkadaşı olan tanık Ondej D. ise mahkeme önünde ifade verdi. Olay sırasında alkollüydü.


Pokozen'i tanıyordum, iyi bir çocuktu. Sadece gördüklerimin sarıldığını biliyorum. Tren peronunda kanlar içinde yerde yatan Filip'in yanına koştum. Hiçbir şey söylemedi. Aziz Philip yeryüzünde kana layıktı. Ve bu küçük çocuğu burada gördüm, sanki sarılacak tanığı işaret ediyormuş gibi.


Cilt neden ambalajla eğleniyordu ya da eğlenmiyordu? Olayın olduğu yeri görmedi, kendisi ve arkadaşları başka bir yerde duruyorlardı. Sadece kik sesini duyduk ve oradaydık, dedi.


Zarflanan kişi duyduktan sonra haberi aldığında atmosfer yoğunlaştı. Ben kesinlikle deli değildim, dedi Brta. Ah, kahretsin, tanık Ondej D ona döndü. O tembel eskortlar aralarında duruyordu.


Mali durumumla o ilgilendi



Mahkemede tüm tanıklar dinlendi. Ocak 2021'den itibaren vesayet kapsamına alındı. Kendisiyle sınırlıdır, işle ilgili konularda hareket edemez, evlilik yapamaz ve benzeri şeyler yapamaz. Vasi, “Benim işim onun mali durumunu yönetmek, ki bu da yeterli” dedi.


Vasiye göre pek iletişimsel değil, bazen merhaba bile demiyor: Onun kişisel hayatı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Garip davranıyordu, kafası karışıktı. Davranışları hâlâ aynıydı. Çantayı aldığı kadar sürdü, bir vizyonu vardı. 14'e yakın idamı ve ödenmemiş para cezası var.


Velinin 4 Ocak'ta yaşananlar hakkında, yani medyada çıkanlar dışında hiçbir bilgisi yoktu. Gardiyan, tek bildiğim şeyin sık sık tren istasyonu çevresinde bir grup insanla birlikte hareket ettiğini, burada durduğunu ve bazen yoldan geçen birini bıçakladığını belirtti.


Küçük suç faaliyeti nedeniyle iki kez, kabahat nedeniyle dört kez cezalandırıldı. Akıntının olduğu dönemde Ocak 2025'e kadar sürecek durumdaydı.


Sanık 15 ila 20 yıl hapis veya ertelenmiş hapis cezasıyla karşı karşıya. Bir bölge mahkemesi şu anda bu iş günleri için dolu olup, önümüzdeki günlerde tanık ve bilirkişilerin dinlenmesine devam edilecektir.


İkisi de birbirini tanıyormuş dediler



MF DNES'in haberine göre genç adam, genç bir adama sigara vermeyi reddettiği için Ocak ayında tutuklandı. Katilin ailesinin söylediğine göre katili tanıyormuş.


Çocuğun ölümünden bir saat sonra polis, 22 yaşındaki adamı evinde buldu. Nadra, dengesiz davranışları olan bir uyuşturucu bağımlısı olarak biliniyordu.


İnsanların sokaklarda güvende olduğunu düşünmeyin, evsizler, uyuşturucu bağımlıları orada sarhoş oluyor. Çocuğun ölümünden sonraki günlerde Roman toplumundan yüzlerce kişi dua etmek için orada toplandı. Hradec belediye başkanı Pavlna Springerov da o sırada içki içiyordu ve yaslı kalabalığa Hradec'i güvenli hale getirmek için birlikte çalıştığını söyledi.


Bugün MF DNES, Nora'nın tutuklanmasıyla ilgili, Romanların kötü haberin intikamını almak istemediğini, kentte barış ve ölüm istediğini belirten bir haber yayınladı. Hradec belediyesi çifte suç önleme asistanı vererek kamera noktalarını kırdı.