Belagavi: Bharatesh Eğitim Vakfı (ÇABA) Belagavi’de ev sahipliği yapan bir Bollywood Müzik Programına Sahiptir. Tandon Çantası ve parampara tandonyıl dönümü kapsamında 20 Ocak’ta bir müzisyen-besteci, şarkıcı ve söz yazarı ikilisi.
BET 1962’de kuruldu ve Belagavi’de okullar, homeopati tıp fakültesi, hemşirelik okulu, kolej, ITI, lisans bölümleri ve lisansüstü kurumlar olmak üzere 19 eğitim kurumu yönetiyor. Bu merkezlerde 8.000’den fazla öğrenci eğitim görmektedir. Program, BET’in Dharwad Yolu üzerindeki ana binasının arkasındaki açık alanda gerçekleştirilir.
Cuma, Başkan Jinadatta Desai ve yönetim kurulu üyesi Vinod Doddannavar Yabancıların girmesine izin verilmeyen etkinlik için sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi. Doddannavar, dört günlük kültürel şenliğin 17 Ocak’ta başlayacağını söyledi.
İlk gün, BET’in ilk okulu olan DY Chougule Bharatesh Lisesi’nin Elmas Yıldönümü’nü kutlayan bir mezunlar toplantısı olacak. Bir mezun olan ünlü Kannada aktörü Charanraj ana konuk olacak.
Mumbai’den Aparna Bhat’ın çağdaş bir manevi müzik programı olan Mystic Melodies, 18 Ocak’ta yapılacak.
Padmaraj Ariga Bharatesh İşletme Fakültesi’nin gümüş yıldönümü kutlaması 19 Ocak’ta düzenlendi.