Anandiben Patel: Teknolojideki yeni trendleri göz önünde bulundurarak bir kariyer seçin: UP Valisi Anandiben Patel | kanpur haberleri

ForAhmed

Global Mod
Global Mod

JHANSI: YUKARI Vali Anandiben Patel öğrencilere tavsiyelerde bulundu Bundlehand Üniversitesi Savunma Koridoru altında gelecek projeleri önizlerken teknolojideki yeni trendleri göz önünde bulundurarak akışlarını ve kariyerlerini seçmek. Salı günü Bundelkhand Üniversitesi’nin 27. Toplantısına başkanlık etti.
Swami Vivekananda’nın öğretilerine atıfta bulunarak, öğrencilere Atma Nirbhar Bharat’ın (kendi kendine yeten Hindistan) çizgisinde çalışmalarını söyledi. İklim değişikliği konusundaki endişelerini dile getirirken, üniversite yönetimine çevre ve su tasarrufu konusunda çalışmalarını tavsiye etti. Ayrıca üniversiteye su ikmali yapmasını tavsiye etti.
Öğrenciler değerlerinden asla taviz vermemelidir. Fakirlere ve ihtiyaç sahiplerine, yükselmeleri için yardım edin, dedi. Vali, üniversitenin darıyı bir sergi yoluyla tanıtma çabalarını takdir ederken, darı bazlı gıdaların anganwadi çalışanları aracılığıyla çocuklara besleyici bir diyet sağlayarak tanıtılması gerektiğini söyledi.
Programın ana konuğu Başkan Yardımcısı Deepak Kumar Gupta UGC öğrencilere çok sayıda patent başvurusunda bulunmalarını tavsiye ederken beceri geliştirme ve araştırmayı vurguladı. 2020 yılı yeni eğitim politikasının öncülerini de ele aldı. Yüksek Öğrenim, Bilim ve Teknoloji Bakanı Yogendra Upadhyay ve Yüksek Öğrenimden Sorumlu Devlet Bakanı Rajni Tiwari da onur konuğu olarak hazır bulundu. Upadhyay, öğrencilere sadece derece almalarını değil, ulus inşasının bir parçası olmalarını tavsiye etti.
Daha önce, BU Rektör Yardımcısı, Profesör Mukesh Pandey konukları karşıladı ve üniversitenin başarıları hakkında bir rapor sundu. Dereceye giren 77 öğrencinin madalya aldığını söyledi. Bunlardan 45’ini kız öğrenciler kazandı. Ayrıca 95 öğrenci doktora derecesi, 70.577 öğrenci ise derece elde etmiştir. Ayrıca üniversitenin NAAC’tan A++ akreditasyonu almak için gece gündüz çalıştığını söyledi. Ayrıca üniversite, farklı eğitim müfredatları için çeşitli ulusal ve uluslararası kurumlarla yüzden fazla Mutabakat Zaptı imzalamıştır.
MSc Tarım’dan Upasna Chaudhary, maksimum notları elde ettiği için Şansölye’nin altın ve gümüş madalyalarını aldı. Deeksha Verma MSc Biotechnology bronz madalya ile ödüllendirildi.